Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite. Cine a câștigat amuleta 14 a sezonului 10. Reacţii de la agonie la extaz, la masa juraţilor

Ediţia de luni, 3 octombrie, a emisiunii Chefi la cuţite a adus o amuletă preţioasă în echipa unuia dintre juraţi. Chefii au aşteptat cu sufletul la gură verdictul final al Simonei Pope la jocul de amuletă cu numărul 14, iar câştigătorul a primit un bonus important.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 22:35

La Chefi la cuţite s-a jucat amuleta cu numărul 14, din ediția de pe 3 octombrie 2022 a sezonului 10. S-a lăsat cu momente "savuroase", pline de umor, dar şi de suspans. Chefii au aşteptat curioşi verdictul Simonei Pope, care a anunţat într-un final câştigătorul acestui bonus, scrie Antena 1. Jurații au primit o sarcină pe cinste. În bucătăria Chefi la cuţite s-a dat lupta ciorbelor şi a felurilor principale. Chef Cătălin Scărlătescu a gătit ciorbă de pui și curry cu jumări de rață și orez, chef Florin Dumitrescu a preparat o ciorbă de miel cu tarhon și friptură Chateaubriand cu cartofi prăjiți, iar chef Sorin Bontea a ales să se prezinte cu o supă de găluști, dar și cu mușchi de vițel cu cartof fondant.

Chefi la cuțite. Cine a câștigat amuleta 14 din sezonul 10

S-a dat verdictul la Chefi la cuţite. Simona Pope nu a dezvăluit imediat cine este câştigătorul amuletei cu numărul 14 din sezonul 10 al emisiunii şi a preferat să-i mai "fiarbă" puţin pe juraţi. Asta nu a făcut decât ca vestea să vină şi mai surprinzătoare şi să aducă bucurie în echipa câştigătoare. Simona Pope i-a felicitat pe cei trei chefi şi a ţinut să precizeze că au dat dovadă de măiestrie în bucătărie, dar şi de profesionalism. "Hai că de la voi am învățat cu suspansul, ce vorbiți", le-a spus ea, în glumă. Replică la care chef Sorin Bontea a răspuns: "Nu îmi mai place".

Simona Pope a desemnat câştigătoare reţeta lui chef Florin Dumitrescu, cea care a fost pe gustul ei mai mult decât toate celelalte. La aflarea veştii, juratul a sărit de pe scaun, plin de entuziasm. Nu la fel de bucuros s-a arătat chef Cătălin Scărlătescu, care și-a pus mâinile în cap, iar mai târziu, în culise, a fost surprins supărat că a pierdut jocul de amuletă de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Cine a câștigat amuleta 14 a sezonului 10. Reacţii de la agonie la extaz, la masa juraţilor