Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. Concurenta care a uimit cu o reţetă proprie, cu seminţe de cannabis, dar şi cu povestea ei tulburătoare de viaţă

Ediţia de luni, 19 septembrie, din sezonul 10 Chefi la cuţite a adus noi surprize pentru juraţi şi telespectatori. Roxana Crudu (Oxi) are 31 de ani şi este bucătar, iar în faţa juraţilor s-a hotărât să aducă un burger special, preparat cu semințe de cannabis. Concurenta nu i-a uimit pe chefi doar cu talentul în bucătărie, ci şi cu povestea ei de viață tulburătoare.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 22:54

Roxana Crudu, concurentă Chefi la cuţite sezonul 10
Roxana Crudu, concurentă Chefi la cuţite sezonul 10 - Antena 1

Emoţionată, Roxana Crudu, cunoscută de apropiaţi drept Oxi, a venit în faţa juraţilor Chefi la cuţite cu un preparat aparte. De profesie bucătar, a ales să gătească o rețetă proprie, de burger cu semințe de cannabis. Dar nu i-a uimit pe chefi doar cu alegerea sa curajoasă, ci şi cu dezvăluirile despre propria viață.

Povestea de viaţă a concurentei Chefi la cuţite

„Este o rețetă inventată de mine la restaurantul unde am lucrat. Nu conține THC, nu provoacă absolut nimic. E un preparate bio, sănătos. Cum am ajuns în Germania? Voiam să plec departe de prietenii mei, pentru că am luat-o pe căi greșite: ieșit în cluburi în Mamaia, la terase, muzică electronică, festivaluri, anumite substanțe pe care le consumam. Adică fumam, nu foloseam altceva. La 17 ani am început acest drum, dar a durat ceva ani, până să-mi dau seama că nu mă simt bine cu ceea ce fac. Așa am ajuns în Brașov. Acolo am întâlnit o prietenă foarte bună, care m-a întrebat dacă vreau să merg cu ea în Germania, să lucrăm. Lucram într-un magazin de decorațiuni, dar lucram foarte mult și am decis să fac altceva. Așa am ajuns să lucrez la burgerie, așa am învățat ce înseamnă responsabilitatea la muncă, ce înseamnă să fac un burger, ce înseamnă un gust de burger. Acolo mi-a venit ideea pentru preparatul de astăzi”, a zis concurenta, potrivit Antena 1.

„Eu de mică nu am avut o copilărie wow. Am fost adoptată la vârsta de 2 ani. La vârsta de 2 ani, părinții mei biologici m-au părăsit în pasajul gării din Constanța. Acolo am fost găsită de poliție, am fost dusă la spital, m-au preluat asistentele, infirmierele și mai târziu părinții mei adoptivi, pe care îmi place să-i numesc părinți biologici. Mama mea și-a dat atât de mult sufletul pentru mine. Mai departe am avut probleme cu lumea: bullying, faptul că eram adoptată. Am avut parte de un tratament diferit pentru că eram adoptată. Nu știu de unde vine chestia asta, să spui copilului să nu umble cu un copil, ci cu altul. Vedeam că se purtau altfel cu mine și nu înțelegeam niciodată de ce. Nu știam că sunt adoptată, îmi spuneau de fiecare dată vecinii. Eu nu înțelegeam…Apoi am ajuns la școală, am aflat acolo că sunt adoptată, am luat-o pe un drum greșit: festivaluri, cluburi, fumat, tot ce făceau copiii de vârsta mea. Am încercat apoi să ajung pe o cale mai dreaptă cumva. Zic că mi-a ieșit. Am ajuns în Germania acum 8 ani (…). Am ajuns la un restaurant cu 2 stele Michelin. Am plecat pe alt post, ca să pot evolua, să pot avansa”, a mai dezvăluit Roxana Crudu.

Cât despre tatuajele sale, acasta a mărturisit că vin dintr-o vreme mai tristă a vieţii sale, când nu de puţine ori, prin minte i-au trecut gânduri negre. Totuși, ca să depăşească traumele, spune că și-a luat un aparat de făcut tatuaje pe care l-a folosit să "dea viaţă" unor desene pline de semnificație. La final, priceperea la gătit i-a adus Roxanei trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Concurenta care a uimit cu o reţetă proprie, cu seminţe de cannabis, dar şi cu povestea ei tulburătoare de viaţă