Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite. Profesoara de engleză care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său

Anca Fati, o profesoară de engleză în vârstă de 40 de ani din Baia Mare, i-a uimit pe chefi când le-a povestit că s-a căsătorit cu elevul său.

De Monica Palade la 01.03.2021, 23:10
Chefi la cuţite. Profesoara de engleză care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său

Anca Fati i-a impresionat şi cu preparatul său: creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine și creier pane.

Concurenta le-a adus chefilor câte un tablou pictat de ea și de fiul său şi le-a relatat frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte alături de soţul său, pe care l-a cunoscut pe vremea când era elev.  

Poveste de iubire unică

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac (...). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit Anca Fati.

Anca a recunoscut că a venit la Chefi la Cuţite şi pentru bunica sa, care a trecut prin două cancere şi care este mare pasionată a showului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Chefi la cuţite. Profesoara de engleză care i-a uimit pe chefi cu povestea sa de iubire: S-a îndrăgostit de elevul său