Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite. "Reţeta" vieţii lui Damien, ajuns din Suedia în faţa chefilor. "România e cea mai sigură țară în care am trăit până acum"

Ediţia de marţi, 20 septembrie, din sezonul 10 Chefi la cuţite a adus noi surprize pentru juraţi şi telespectatori. Damien are 37 de ani şi este din Suedia, iar în faţa juraţilor s-a hotărât să aducă o rețetă de pui cu ananas și lapte de cocos. Concurentul nu i-a uimit pe chefi doar cu talentul în bucătărie, ci şi cu povestea lui viață.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 22:47

În vârstă de 37 de ani, Damien a venit în faţa juraţilor Chefi la cuţite cu un preparat aparte. Le-a dezvăluit chefilor la audiţii că are nu mai puţin de şapte nume, dar surprizele nu s-au oprit aici. A trăit o viaţă desprinsă parcă din scenariile filmelor de la Hollywood.

Chefi la cuţite, sezonul 10. Povestea lui Damien

Damien s-a născut în Calcutta, India, dar a crescut în Suedia. „Aveam 700 de grame atunci când cineva m-a găsit pe o stradă din Calcutta și m-a dus la spital. Am stat două luni acolo și o lună la un orfelinat. Abia atunci am ajuns să am două kilograme și jumătate. Eram orfan, am fost crescut de o familie adoptivă, am o soră mai mare, și ea adoptată. Părinții mei nu aveau voie să vină în India din cauza conflictului dintre India și Pakistan, băieții nu aveau voie să fie adoptați, așa că m-au îmbrăcat în fetiță și m-au trimis așa în Suedia. Am crescut în Suedia, au făcut multe pentru mine, însă nu am fost un copil ușor de crescut. Am făcut multe prostii. Am fost cam huligan, am început să lipsesc de la școală, am început să vând droguri ca să câștig bani pentru mine. Am învățat să mă descurc singur, să fac banii mei. Nu îmi păsa că o să fiu prins. Nu am fost prins niciodată la locul faptei. Azi nu mai am prieteni, mulți au murit și nu din cauza naturale. Am văzut multe la viața mea, de la o vârstă fragedă. Mi-am anulat atunci emoțiile, nu îmi dădeam voie să simt, să mă las cuprins de emoții. Azi sunt diferit, mă las cuprins de emoții”, le-a dezvăluit concurentul chefilor, potrivit Antena 1.

Moartea mamei a fost un moment de răscruce pentru el. Familia a decis ca Damien să fie trimis la şcoală, în alt oraș. Acum, locuiește în România și speră ca aici să aibă parte de o viață normală.

„Aveam 6 ani când am fugit de acasă. La 12 ani am început să vând droguri, la 13 ani am început să consum, apoi am început să fac tot felul de ilegalități, până la răpire. Ce vedeți despre Suedia nu este ceea ce vedeți voi, sunt sute de atacuri armate, oameni mor zilnic împușcați. România e cea mai sigură țară în care am trăit până acum. Aveam 29-30 de ani, eram acasă și mi-am pus pistolul la tâmplă. Am vrut să mă sinucid, dar am supraviețuit. În noaptea aia am renunțat la tot, mi-am dat seama că e cineva care mă veghează Sus. Am murit de 4 ori în viață, am fost înjunghiat, am murit în ambulanță și m-am trezit la spital. Apoi am deschis un centru de copii, ca să îi ajut să scape de droguri, violență și găști periculoase (…). În prezent sunt bodyguard. Am fost condamnat la închisoare, dar am scăpat, sunt deștept. În prezent lucrez în mod cinstit, nu mai fac bani ușori”, a mai povestit acesta.

La Chefi la cuţite, Damien a preparat o rețetă de pui cu ananas și lapte de cocos. Cu cele două cuțite primite de la chefi, acesta va merge mai departe, în următoarea etapă a competiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cuţite. "Reţeta" vieţii lui Damien, ajuns din Suedia în faţa chefilor. "România e cea mai sigură țară în care am trăit până acum"