Video

Chefi la cuțite, sezon 9. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a impresionat maxim pe chefi cu o supă poloneză: Este senzațională

De Monica Palade.
Publicat: 07.03.2021, 22:35.
Actualizat: 07.03.2021, 22:43

Elwira, soția lui Mihai Petre, a venit în cel de-al 9-lea sezon Chefi la cuțite și a reușit să-i impresioneze maxim pe cei trei bucătari cu o zurek, o supă trațidională poloneză.

Chefi la cuțite, sezon 9. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a impresionat maxim pe chefi cu o supă poloneză: Este senzațională

"Sunt un fel de multitasking robot. Sunt mamă, sunt dansatoare, sunt antrenor de dans și soție. Fac de toate. Astăzi o să le gătesc chefilor o supă poloneză, care se numște zurek.

Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț, undeva la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam 10 ani. Pur și simplu îmi plăcea. Eu cu Mihai m-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă de dans. A doua zi m-a sunat că vrea să vină în Polonia. Și, după o săptămână, era la mine acasă", a povestit Elwira în introul de prezentare.

Chef la Cuţite. Un preparat senzaţional

Iar preparatul ei le-a dat mari bătăi de cap chefilor care nu au ştiut să găsească regiunea de unde vine. Toţi însă au fost impresionaţi de gust.

"Mă bucur foarte mult că a venit farfuria asta, este senzațională la gust, are o combinație între ciorbă de burtă, acreala aia cu usturoi", a declarat Chef Florin Dumitrescu.

"E foarte bună", a spus şi chef Sorin Bontea.

"E senzațională, iar mujdeiul ăla dat pe franzelă e mamă, mamă", a comentat la rândul său şi chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.