Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, sezonul 10. Chefii au fost păcăliți de sosia lui Gordon Ramsay

Chefi la cuțite, sezonul 10. Moment inedit și neașteptat pentru cei trei chefi în episodul 13 al emisiunii. Au crezut pentru câteva minute că Gordon Ramsay este chiar în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Doar că nu era celebrul bucătar britanic, ci sosia lui. 

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 23:06

Chefii au fost păcăliți de sosia lui Gordon Ramsay

Cel care i-a dat viață în platou celebrului bucătar este britanicul Martin Jordan, care seamănă leit cu Gordon Ramsay, fiind adeseori confundat cu el, pe stradă, în restaurante. Drept pentru care a decis să câștige bani din această asemănare. 

Chefi la cuțite, sezonul 10. Le-a făcut praf preparatele de la amuletă

Sosia lui Gordon Ramsay a pășit în platou și a început să-i critice pentru preparatele pe care le-au făcut la jocul de amuletă. Chef Cătălin Scărlătescu a început să își facă cruce, în timp ce chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au rămas fără cuvinte.

„N-ai cum așa ceva! Băi, ești nebun! Bombardier! Nu mai înțelegeam nimic, spunea totul despre ce am gătit noi la amuletă, știa și cum ne cheamă, ce tare!”, a spus surprins chef Sorin Bontea„Eu am rămas mască, nici nu știu cum a intrat, s-au deschis ușile și ăștia l-au văzut prima dată, el a început să bage. (...) Ăsta nu se mai oprește!”, a adăugat și chef Cătălin Scărlătescu„Eram toți trei depășiți de moment, am rămas fără cuvinte. Când vezi că se deschid ușile și zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să îți demonteze farfuriile de la amuletă...”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

În cele din urmă, chefii și-au dat seama că în platou nu se află Gordon Ramsay, ci o sosie a acestuia. Mai multe detalii l-au dat de gol pe britanicul Martin Jordan: înălțimea, dar și modul greșit de a sta în luminile reflectoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Chefi la cuțite, sezonul 10. Chefii au fost păcăliți de sosia lui Gordon Ramsay