Antena Meniu Search
x
LIVE

Cheloo își uimește colegii cu reacția avută în timpul unul număr de la iUmor: “Nu am putut să mă opresc din râs”

Cinci bărbați vor urca pe scena iUmor și vor amuza jurații și publicul cu un număr simplu și de efect, mâine, de la 20:00, la Antena 1. ”Râsul lui Cheloo este esența, el nu se amuză niciodată”, a spus Delia surprinsă, de reacția juratului.

De Redactia Observator la 26.11.2021, 13:27
Cheloo își uimește colegii cu reacția avută în timpul unul număr de la iUmor: “Nu am putut să mă opresc din râs”
Cheloo își uimește colegii cu reacția avută în timpul unul număr de la iUmor: “Nu am putut să mă opresc din râs” - Antena 1

Sâmbăta aceasta, în ediția cu numărul zece iUmor, cinci concurenți veniți din Italia sub numele Belucci Boys, vor readuce zâmbetele pe fețele  juraților, în special pe fața lui Cheloo care a uimit pe toată lumea cu reacția sa.” Nu am putut să mă opresc din râs”, a declarat juratul. Chiar și prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, au remarcat momentul cu totul neaşteptat:” Nu l-am văzut de mult râzând”. Carismaticii concurenți au venit la iUmor cu obiective mari:” Este greu să pierdem, câștigăm tot”.

Telespectatorii vor putea vedea numărul care a stârnit râsul celui mai aspru jurat și vor afla dacă Belucci Boys vor merge mai departe la votul prin aplicație, mâine de la 20:00, la Antena 1.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Cheloo își uimește colegii cu reacția avută în timpul unul număr de la iUmor: “Nu am putut să mă opresc din râs”