Antena Meniu Search
x

CRBL şi Radu Țibulcă, misiune imposibilă pentru jurații Te cunosc de undeva! "Noi astăzi ne-am gândit să ne jurizăm singuri!"

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize atât pentru concurenţii celei de-a 19-a ediţii a transforming show-ului, cât şi pentru cei cinci juraţi. Aceştia şi-au dat seama că vor avea parte de o misiune imposibilă în urma unei provocări primite din partea lui CRBL şi Radu Ţibulcă în timpul jurizării.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 13:35

Celor doi, ruleta le-a propus în această gală o baladă rock care a adus, la propriu, ploaia în platoul emisiunii – Cargo, “Poate dacă ploaia s-ar opri”. Cu totul pe placul lor, pentru această transformare, cei doi şi-au dat tot interesul la repetiţii şi nu numai. Înainte de gală, Radu şi CRBL s-au întâlnit ca să repete şi fără antrenori, iar cele câteva ore s-au transformat într-o zi şi o noapte petrecute în studio. Glumeţi din fire, cei doi concurenţi au decis că ştiu mai bine ce ar vrea să audă de la cei cinci juraţi ai emisiunii. „Pentru jurizarea de azi, ne-am gândit să întoarcem foaia. Mai exact, să ne jurizăm singuri, prin intermediul juraţilor, desigur, pentru că au şi ei rostul lor în această emisiune!”, a spus râzând Radu Ţibulcă, pentru ca mai apoi să completeze, în timp ce le-a înmânat fiecăruia dintre juraţi câte o foaie de hârtie: „Ne cerem mii de euro pentru ceea ce se va întâmpla acum. Dacă se poate, în ordinea în care Pepe vă va numi, să întoarceţi foaia şi să citiţi ce scrie pe ea!”.

Juraţii s-au amuzat copios de mesajele pregătite de cei doi. „Mă simt ca la loz în plic!”, a dezvăluit râzând Mihai Petre, în vreme ce CRBL a completat: „La ediţia următoare facem hârtii şi pentru colegi!”. Ce mesaje le-au pregătit ei juraţilor, dar şi întregul lor moment, despre care antrenoarea de canto, Crina Mardare a spus „Dacă vă iese piesa asta, câştigaţi ediţia!”, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » CRBL şi Radu Țibulcă, misiune imposibilă pentru jurații Te cunosc de undeva! "Noi astăzi ne-am gândit să ne jurizăm singuri!"