Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cuplurile Mireasa, date-uri speciale înainte de marea finală a show-ului, difuzată luni, 18 iulie, ora 14:00, la Antena 1

Ultima săptămână din competiţia Mireasa, înainte de marea finală a sezonului cinci, difuzată luni, 18 iulie, de la 14:00, la Antena 1, le-a oferit cuplurilor aflate în cursa pentru marele premiu, la fel ca şi în sezoanele trecute, posibilitatea de a petrece timp împreună şi de a se cunoaşte mai bine, în afara casei, în cadrul unor fantasy date-uri.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 12:19

Marea finală a sezonului cinci Mireasa, difuzată luni, 18 iulie, de la ora 14:00, la Antena 1, se apropie cu paşi repezi, astfel că cele trei cupluri rămase în competiţie – Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment. După ce şi-au ales deja costumele, rochiile şi accesoriile, zilele acestea cuplurile trăiesc intens povestea lor, în cadrul unor fantasy date-uri atent pregătite de echipa de producţie a show-ului.

Ce surprize le-au pregătit acestora, dar, mai ales, cum se vor bucura de clipele de libertate unul în compania celuilalt, telespectatorii vor afla chiar în marea finală, când vor putea urmări imagini în premieră de la fantasy date-uri. Cine va fi cuplul câştigător al sezonului cinci, cel care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, telespectatorii vor afla urmărind marea finală Mireasa, luni, de la ora 14:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Cuplurile Mireasa, date-uri speciale înainte de marea finală a show-ului, difuzată luni, 18 iulie, ora 14:00, la Antena 1