Antena Meniu Search
x

Galerie foto Duminică, de la 20.00, la Antena 1: Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială

Duminică seară, de la 20.00, la Antena 1, jurații surpriză revin la iUmor într-o ediție specială în care vor avea ocazia să ia la roast experiența de jurat pentru o zi, dar și pe colegii de pupitru.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 14:57

Al patrulea jurat va ieși la atac, duminică, la iUmor. Foștii colegi de pupitru ai lui Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin în platoul emisiunii pentru a spune lucrurilor pe nume. Monica Bîrlădeanu, Mihai Petre și Florin Dumitrescu sunt doar câțiva dintre jurații surpriză care se întorc la iUmor, dar de această dată la pupitrul roast-ului. „Într-o oarecare măsură îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit”, a spus Monica Bîrlădeanu, completând: „Nu am venit să roast-uiesc juriul, ci experiența mea la iUmor pentru că mi s-a părut un subiect pe seama căruia aș putea glumi”.

Mihai Petre, juratul surpriză al ediției opt, a revenit cu mare plăcere la iUmor: „Mă bucur să revin la iUmor. Surprinzător sau nu, chiar m-am simțit excelent aici”. Referitor la roast-ul pe care fostul jurat surpriză l-a pregătit pentru ediția specială, acesta a declarat: „E primul roast pe care îl fac”. Un alt roast așteptat este cel al lui Florin Dumitrescu. Fostul jurat a venit la filmare însoțit de chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Nu m-aș fi așteptat vreodată ca toată echipa Chefi la Cuțite să ia parte la acest moment”, a declarat Cheloo surprins de susținătorii veniți împreună cu chef Florin Dumitrescu.

Revenirea juraților surpriză ai sezonului 12 și roast-urile acide pregătite de aceștia pot fi urmărite într-o ediție specială iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Duminică, de la 20.00, la Antena 1: Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială