Antena Meniu Search
x

Galerie foto iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: Starul internaţional Rocco Siffredi, luat la roast

Prezent în calitate de jurat-special la iUmor, Rocco Siffredi, legenda internaţională a filmelor pentru adulţi, a avut parte de „tradiționalul” obicei al emisiunii – o porţie savuroasă de roast. În timp ce pe Ștefan Steel îl cunoștea, pentru că au colaborat la un film, pe Lolrelai nu a văzut-o niciodată. Delia, Costel și Cheloo nu au scăpat nici ei de glumele acide ale celor doi invitați. Care au fost reacțiile lor, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a şaptea ediţie iUmor, difuzată duminică seara, de la 20:00, pe Antena 1. Iar astăzi, înainte de cel mai nou episod Stand-Up Revolution, de la 20:30, pe Antena 1 va fi difuzată ediţia specială iUmor – iRoast.

de Redactia Observator

la 07.10.2022, 14:02

Lolrelai, aşa cum este cunoscută publicului Ștefania Costache, a mărturisit că a venit special din Italia pentru a-i face un roast lui Rocco Siffredi. „Chiar n-am crezut c-o să am vreodată ocazia să-l întâlnesc pe Rocco. Pentru mine, e un fel de Brad Pitt, nu mă aștept ca mâine să vin să-l iau la mișto pe Brad Pitt. Cam la nivelul ăla e!“, a declarat fosta concurentă iUmor în cadrul interviului.

Blonda l-a făcut să râdă pe actorul italian și, totodată, pe toți cei prezenți în platoul de filmare, la scurt timp după ce a pășit pe scena show-ului: „Bună seara, dragi jurați! Bună, Rocco! Este prima dată când te văd îmbrăcat“. Delia, Costel şi Cheloo nu au scăpat nici ei de roastul acid al lui Lolrelai. Rocco Siffredi a exclamat după momentul concurentei: „Foarte bun!”, iar Cheloo a lăudat-o şi el pentru roast-ul realizat: „Ștefania Costache este o persoană care scrie foarte bine! Și scrie foarte bine umor. A fost un text respectuos, de nota 10. Îmi pare rău că n-a fost încadrată la concurenți“.

Momentul de roast oferit de următorul invitat adus special pentru cel de-al patrulea jurat i-a făcut pe toți să râdă copios. „După cum știe toată lumea, eu sunt Ștefan Steel, actor în filme pentru adulți. Dar, puteți să vă prefaceți că nu știți, bineînțeles! Nimeni nu se uită la astfel de filme, e ok, nicio problemă. Ce să zic… am emoții! Aici e de vorbit, nu glumă. (…). Rocco este ca un de Niro în lumea noastră – adică, foarte, foarte… bătrân!“, a spus tânărul în timp ce se afla pe scena iUmor.

Roast-urile complete făcute de Lolrelai și Ștefan Steel, dar și momentele concurenților, telespectatorii le pot vedea urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: Starul internaţional Rocco Siffredi, luat la roast