Antena Meniu Search
x

Galerie foto Duminică, de la 21:00, la Antena 1: Distracție cu de toate la Stand-Up Revolution: un concurent din Mexic îl învață reggaeton pe juratul Dan Badea

Noua ediție Stand-Up Revolution începe furtunos duminica aceasta, cu Natanticu în postura invitatului special, care a stârnit hohote de ras cu un episod din viața sa de familie. “Chiar îmi place foarte mult Natanticu. L-aș fi luat la mine în echipa”, a comentat juratul Teo.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 15:17

Numărul lui Natanticu este doar începutul unei seri distractive la Antena 1. O concurentă de 14 ani îi uimește pe jurați cu dezinvoltura sa. “Va urmăresc de foarte mult timp și sunteți geniali toți”, le-a declarat ea membrilor juriului. “Cum de ne urmăreșți de foarte mult timp?! De la câți ani?!”, a fost replica amuzantă a lui Costel, după ce a aflat vârsta concurentei. Seara continuă cu un mix surprinzător de concurenți de peste hotare.

Un mexican îl învață pe Dan Badea să danseze reggaeton, iar un concurent din Siria urcă pe scenă pentru a încerca un pariu greu: să-și prezinte comic povestea de viață impresionantă. “Am dat-o din râs în plâns și dacă reușește cineva să-ți facă asta, este extraordinar. Asta ne place la stand-up, să luăm prezentul din jurul nostru și să-l transformăm în glume”, a concluzionat Costel.

Așadar, cei patru grei ai stand-up-ului, Teo, Vio, Costel și Dan Badea continuă audițiile pentru a-și completa echipele cu care vor intra în bătălia pentru marele premiu de 20.000 de euro. Ce concurenți reușesc să treacă în etapa următoare și care dintre jurați își conturează cea mai redutabilă echipă telespectatorii pot afla urmărind Stand-up Revolution, în această duminică, de la ora 21.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Duminică, de la 21:00, la Antena 1: Distracție cu de toate la Stand-Up Revolution: un concurent din Mexic îl învață reggaeton pe juratul Dan Badea