Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Finala Mireasa sezonul 5. Giovana şi Sese au câştigat premiul de 40.000 de euro

Finala Mireasa sezonul 5. Trei cupluri au intrat în marea finală cu emoţii, dar pregătiţi să-şi lege destinele printr-o căsătorie extrem de emoţionantă. Doar un cuplu a plecat însă acasă cu premiul de 40.000 de euro. 

De Redactia Observator la 18.07.2022, 16:58

Marii câştigători sezonul 5 Mireasa sunt Giovana şi Sese. Cei doi au plecat căsătoriţi, dar şi cu marele premiu de 40.000 de euro.

Mirii și miresele sezonului 5 Mireasa au strălucit în Marea Finală. Îmbrăcați în ținute alese, Sese, Valentin și Perneș au pășit emoționați în fața telespectatorilor și și-au așteptat miresele. Cele trei cupluri rămase în competiţie au fost Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin. 

Primul mire a fost Valentin. Alina a intrat purtând o rochie cu dantelă, decolteu generos și mâneci bufante. Concurenta a optat pentru accesorii finuțe, având în vedere strălucirea rochiei sale. Logodnicul ei a fost fermecat de apariție și a lăsat asta să se vadă. El a așteptat-o într-un costum bleumarin, cu accente aurii.

Al doilea care și-a așteptat mireasa a fost Perneș. Îmbrăcat cu un costum roz somon și negru, acesta a așteptat emoționat să își vadă mireasa. Sabrina a ales o rochie de prințesă, care i-a lăsat umerii goi. A accesorizat-o cu bijuterii delicate, care i-au scos în evidență frumusețea.

Pe acelaşi subiect

Intrarea Giovanei l-a lăsat fără aer pe Sese, care a admirat-o din plin. Băiatul a purtat un costum închis la culoare, care i s-a potrivit mănușă. De cealaltă parte, viitoarea lui mireasă a îmbrăcat o rochie, simplă, dar de efect, care i-a pus în evidență formele.

Giovana şi Sese 

Giovana a intrat foarte hotărâtă în casa Mireasa și a știut ceea ce vrea de la început. Tânăra de numai 21 de ani nu s-a simțit prea confortabil la începutul sezonului, dar pe parcurs s-a mai domolit și a început să trateze lucrurile cu mai multă atenție. 

Concurenta nu s-a uitat la niciun băiat din casă până când a apărut Sese. Aceasta i-a spus încă de la început că-l place, deși Sese făcea pași către Nora și între cei doi chiar a exitat și un sărut pe gât. Cu toate acestea, Giovana a trecut cu vederea evenimentul și a spus că vrea să-i devină soție.

Între cei doi au existat discuții chiar și despre copil. Sese a cerut-o pe Giovana în căsătorie pe un iaht, la mare, în fața unei adunări imense de oameni, iar fata a spus Da din toată inima. Ambele familii au fost de acord cu căsătoria dintre cei doi. 

Acum, cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să-și întemeieze familia la care visează amândoi de ceva timp. Sora Giovanei a spus în marea finală că îl place pe Sese și că băiatul este potrivit pentru Giovana. Mama lui Sese a spus că se vede cât de emoționat este fiul ei în preajma Giovanei și e mândră de cei doi. Despre Giovana, mama sa a spus că o vede fericită pe fiica sa și că îi mulțumește lui Sese că a reușit să-i dea din calmul lui.

Giovana și Sese au avut parte de un fantasy date la munte înainte de marea finală. 

Alina și Valentin

Alina și Valentin au trecut prin multe încercări în cele 6 luni de la intrarea în competiție. Alina a declarat de la început că vrea o familie, Valentin a intrat cu gânduri de însurătoare și la un moment dat planurile lor s-au intersectat. Deși Alina este mai mică de vârstă decât Valentin, se pare că dragostea lor este mai puternică decât orice, iar ideea de căsătorie și familie i-a unit. Cei doi au tras concluzia că se potrivesc și au format un cuplu după ce Valentin a tatonat terenul cu fetele din casă, iar Alina a încercat să se cunoască cu Leo.

Valentin și-a cerut partenera în căsătorie în timpul unui salt cu parașuta și a fost ajutat de doamna Eleonora să-i găsească cel mai frumos inel iubitei sale. Confidenta lui Perneș este cea care l-a luat sub aripa ei pe Valentin încă de la intrarea acestuia în competiție și le-a fost alături celor doi pe tot parcursul celor 6 luni.

Alina și Valentin au avut parte la fantasy date și de o cină romantică, pe malul mării. Cei doi și-au spus te iubesc la lumina lunii și au trăit cele mai frumoase momente.

Sabrina și Perneş

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 au trecut prin multe în competiție. Cei doi s-au ținut de mână și au urmărit parcursul lor.

”A fost greu. Cel mmai frumos moment a fost cererea în căsătorie”, a zis Perneș. Sabrina a susținut că momentul în care s-au împăcat a fost cel mai frumos din competiție.

Mama lui Perneș: ”Noi am avut multe emoții. Sperăm că fie fericiți, să fie bine. Nu știu ce să zic, și acum am emoții pentru ei”. Mama Sabrinei: ”Am plâns când am văzut-o. Toate momentele frumoase sau mai puțin frumoase, tot ce au simțit în casă am simțit și eu afară”.

Sabrina a subliniat faptul că au existat mai multe momente frumoase decât urâte între ea și Perneș. Nu a vrut să zică, de asemenea, dacă va spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Perneș e convins că el va răspunde afirmativ.

Sabrina și Pernes a avut parte de un "fantasy date" într-un cadru romantic în Delta Dunării.

Andrei şi Yana nu au putut fi împreună în marea finală Mireasa

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă. Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți. Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș. 

 A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor. Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună. Din păcate, din cauza unor probleme cu viza, fata a fost nevoită să părăsească România. Au urmat conversații prin video call, amândoi încercând să-și ascundă durerea provocată de scurta despărțire. În afara casei, Yana încerca să își rezolve problemele medicale, în timp ce gândul lui Andrei era mereu la ea, logodnica lui iubită.

La un moment dat, la aniversarea celor două luni de relație, producția a înlesnit întâlnirea lor. Astfel, Andrei și Yana au petrecut ore bune împreună, în care au încercat să șteargă dorul acumulat în ultima perioadă.

Din cauza actelor, ei nu au putut participa la Finala Mireasa sezon 5, lucru care l-a supărat pe concurent. În Finală, el a fost alături de cei dragi, însă curând o să-și strângă în brațe logodnica.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Finala Mireasa sezonul 5. Giovana şi Sese au câştigat premiul de 40.000 de euro