Antena Meniu Search
x

Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor: „Abia acum începe concursul!”

Ieri seară, mentorul grupei de fete, Florin Ristei, a fost pus în postura de a alege cele trei concurente care vor participa în următoarea etapă, Battle-urile. „Abia acum începe concursul”, a spus juratul seara trecută la X Factor.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 11:36

Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor: „Abia acum începe concursul!”
Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor: „Abia acum începe concursul!”

Florin Ristei a aflat la începutul sezonului cu numărul zece X Factor, că va mentora grupa de fete. Seara trecută, juratul a decis concurenta care a întregit echipa sa din Bootcamp declarând: „Abeba Suardy mi-a fost alegerea pentru că are o voce exotică”. Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului: „Cred în tine, cred că poți să fii o artistă bună, dar nu îți dau niciun scaun”.

Întrebat dacă există o diferență între a lucra cu fetele sau cu grupurile, juratul a răspuns: „E mult mai greu de lucrat cu fetele. Nu mă pricep prea bine la a gestiona partea emoțională”. Concurentele care au reușit să-l impresioneze pe Florin Ristei prin voce, atitudine și pregătire au fost Betty Iordăchescu, Bryana Holinger și Daria Peltea. Săptămâna viitoare, telespectatorii pot urmări Bootcamp-ul adulților, grupă condusă în acest an de Loredana. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor: „Abia acum începe concursul!”