Antena Meniu Search
x

Galerie foto Galei Premiilor Muzicale – iUmor. Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian, printre cei care își vor adjudeca un trofeu

Gala Premiilor Muzicale, o ediție specială iUmor, vine cu o mulțime de surprize și câteva roast-uri de senzație! Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian se numără printre cei care și-au adjudecat un trofeu în cadrul episodului 16 al show-ului de umor. La ce categorie au ieșit învingători și cine sunt ceilalți nominalizați, telespectatorii pot afla urmărind noul episod duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 09:35

Iulia Albu o va impersona pe Delia, care alături de Anda Adam și Inna a fost nominalizată la categoria: „Cele mai elegante picioare“. După ce și-a făcut o intrare extravagantă, invitata a făcut un rost la adresa principalelor nume din industria muzicii din România. Evident, nu a lipsit autoironia. „Eu pot să vorbesc doar despre mine – asta este foarte ușor! Cel mai mișto lucru la mine este sora mea. Îmi place foarte mult să petrecem serile împreună ca atunci când eram mici, vorbim… bineînțeles despre mine. (…)“, a zis Iulia Albu în timp ce juca rolul Deliei. 

La categoria „Cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă“ vor concura şi artistele Andreea Antonescu și Andreea Bălan, impersonate de WRS și Emilian – cuplu care participă în sezonul 18 Te cunosc de Undeva!, în vreme ce Fuego și Irina Loghin se vor întrece pentru categoria „Cea mai sinceră prietenie între artiști“ – în rolul lor au fost Ionuț Rusu și Paula Chirilă. Nominalizările pentru „Cel mai frumos solist rock“ vor fi Adi Despot, Ștefan Bănică, Tudor Chirilă, iar la categoria „Trupe celebre cu oameni necunoscuți“ printre nominalizaţi se vor număra Valahia, L.A., Gaz pe foc, Akcent (impersonaţi de băieţii de la Noaptea Târziu). 

Irina, ex-A.S.I.A., nominalizată la categoria „Cel mai bogat soț“ a fost impersonată de Eliza Natanticu, iar după ce i-a fost înmânat premiul, ea a făcut un rost în cadrul căruia au fost amintiți: Șerban Copoț, Dan Badea, Răzvan Fodor și Costel. 

Pezentatorii ediției speciale iUmor au fost fost nemulțimiți că ei nu au fost nominalizați la nicio categorie. „Da, mi se pare nedrept“, a precizat Dan Badea, iar Șerban Copoț l-a completat: „Și revoltător! Și dorim să ne adresăm pe această cale comitetului care a gândit aceste premii“. Ce mesaj au transmis cei doi, dar și momentele integrale ale premiaților, telespectatorii le pot urmări diseară, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Galei Premiilor Muzicale – iUmor. Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian, printre cei care își vor adjudeca un trofeu