Antena Meniu Search
x

Galerie foto iUmor, duminică, de la 20:00, pe Antena 1: Anastasia Soare, luată la roast de fiica sa, Norvina, Loredana și Maria Marinescu

Regina Sprâncenelor din Los Angeles a plâns la roast-ul pe care fiica ei, Norvina, i l-a făcut în cadrul celui mai nou episod iUmor, difuzat duminică, de la 20:00, la Antena 1. Emoțiile au fost la cote maxime și când Loredana și Maria Marinescu au urcat pe scena emisiunii. Ce dezvăluiri au făcut cele trei invitate despre Anastasia Soare, aflată în jurul show-ului de umor și cine sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot afla duminică seara, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 12:51

Claudia Soare, pe numele de scenă, Norvina, a răspuns afirmativ la provocarea de a o rostui pe celebra sa mamă, însă, cu câteva minute înainte să pășească pe scenă, a început să „regrete“ decizia. „Am venit aici să-i fac un roast mamei mele ... sunt sigură că o să mă coste foarte mult… parcă văd că o să trebuiască să mă întorc acasă la economy class. (…). Pentru un copil e normal să auzi: «Du-te să îți faci lecțiile», însă, eu nu puteam auzi asta… În schimb, mi se spunea: «Du-te să-i faci o cafea lui Oprah». Era ciudat când spunea mama asta, mai ales pentru că Oprah bea ceai, nu cafea”, a povestit în glumă Norvina, stârnind râsul tuturor celor aflați în platoul iUmor. În încheiere, aceasta a făcut câteva afirmații care au copleșit-o pe Anastasia Soare. „Mi-au lăcrimat ochii când a început să-mi spună complimente, mă emoționez tot timpul când îmi face complimente“, a declarat Regina Sprâncenelor din L.A. în timpul testimonialului.

Loredana și Anastasia Soare se cunosc de aproape 20 de ani, iar prima lor întâlnire s-a petrecut în Los Angeles, la premiera unui film în care artista juca alături de Andy Garcia. Având o prietenie foarte strânsă cu Regina Sprâncenelor, cântăreața a ales să nu-i facă roast, ci a rememorat amintiri prețioase pe care le au împreună. „Cine a venit la ușa ei și a avut nevoie de un sfat de la ea, de ajutorul ei, întotdeauna l-a primit. Și asta s-a întâmplat și-n cazul meu și se întâmplă“, a dezvăluit artista, iar Anastasia Soare a mărturisit în backstage: „Foarte tare m-am bucurat de Loredana. Loredana are o personalitate extraordinară! Foarte talentată, o iubesc“.

Și pe Maria Marinescu o leagă o prietenie foarte lungă de Regina Sprâncenelor din L.A., pentru că ea și Norvina au fost în aceeași clasă la Beverly Hills High School. Creatoarea de modă a făcut glume acide și la adresa Deliei, a lui Costel și a lui Cheloo, nu doar la adresa Anastasiei Soare. „A plecat din Constanța, a ajuns în State, unde a lucrat la un salon. În salonul acela, Anastasia era cosmeticiană – se ocupa chiar și de epilat. Vedeți cum e viața?! Atunci îți lua doar părul, acum îți ia și pielea de pe tine. (…). În 1998, i-a sunat telefonul și o voce i-a spus: «Hello! Sunt Oprah Winfrey». Anastasia a răspuns: «Hello! Eu sunt Regina Angliei». Nu avea cum să creadă, era exclus“, a precizat Maria Marinescu.

Momentele celor trei invitate, reacțiile Anastasiei Soare şi ale celorlalți trei jurați și, totodată, numerele concurenților din noul episod iUmor, telespectatorii le pot urmări în noua ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 9 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » TV » iUmor, duminică, de la 20:00, pe Antena 1: Anastasia Soare, luată la roast de fiica sa, Norvina, Loredana și Maria Marinescu