Antena Meniu Search
x

Galerie foto Luptă epuizantă la America Express pentru biletul de Guatemala: concurenții cară blocuri uriașe de gheață spre o destinație îndepărtată, în arșița Mexicului

Irina Fodor a dat startul ultimei etape din Mexic în ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:00, provocându-i pe concurenți la o întrecere atent monitorizată pentru amuletă și Joker.

de Redactia Observator

la 06.02.2023 , 12:38

După o serie de probe la care au consumat dulciuri, au fost nevoiți să ardă cel puțin 500 de calorii, ceasurile primite de fiecare echipă atestând dacă au avut consumul caloric cerut. Pentru a îndeplini misiunea, cele 7 echipe de vedete au bifat diverse activități care cereau efort fizic, de la munca în construcții sau în localurile din orașul mexican Orizaba la sesiuni sportive intense. Finalul cursei a adus pe podium echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Bordea și Nelu Cortea – ei fiind cei care s-au înfruntat la jocul pentru amuletă și Joker într-un loc cu totul aparte, ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr. Câștigătorii serii au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Joker-ul ales oferindu-le avantajul unei cazări la hotel. Tot aseară, concurenții au pornit și în cursa pentru marea imunitate, cea care le garantează biletul pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul aurului.

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1 începe lupta epuizantă pentru premiul râvnit de toate echipele rămase în competiția America Express: cei care vor câștiga imunitatea au asigurată trecerea în cea de-a doua destinație de pe ruta urmată, Guatemala. Așadar, probele vor fi pe măsura recompensei: concurenții vor avea de cărat blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială. Cifrele de pe cântar pot da peste cap clasamentul alcătuit de ordinea în care echipele ajung la Irina Fodor. Cursa devine cu atât mai complicată cu cât distanța pe care echipele o au de parcurs este una considerabilă: peste 300 de kilometri, concurenții fiind nevoiți să se cazeze, să facă autostopul, dar și să îndeplinească diverse misiuni în atmosfera toridă a plajelor din Golful Mexicului, totul în timp ce poartă noul bagaj cu greutate, prețioasa gheață. ”Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. O chestie imensă cu care nu știam ce să facem”, a fost reacția lui Ovidiu Buta. ”Făceam un iglu din ce era acolo”, a adăugat Bie. ”Doamne ferește! 300 de kilometri și să nu ți se topească gheața?! Azi e cardio intens!”, a comentat Cătălin Bordea. ”Cum transportăm noi blocul ăsta pe o asemenea distanță? Și să îl mai păstrăm și peste noapte!”, a spus Andreea Bălan la începutul misiunii.

Este proba la care concurenții își vor vedea limitele fizice. ”Am fost epuizat total. Cred că am dat jos 6 kilograme în această misiune”, a spus Cătălin Scărlătescu. ”Mie mi s-au părut groaznice aceste probe”, a adăugat Doina Teodoru. Și, în același timp, proba care va genera noi tensiuni în sânul unor echipe. Finalul cursei extenuante va fi unul surprinzător, competiția purtându-i în continuare pe concurenți spre o nouă aventură, una în care se vor întoarce către partea întunecată a credinței locurilor. Echipele vor fi inițiate într-o practică ocultă, pregătin-du-se pentru următorul joc, care se va desfășura în inima junglei. Cum se vor descurca vedetele în fața istovitoarelor misiuni sub soarele arzător al Mexicului în timp ce cară blocurile de gheață și cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla într-o ediție memorabilă America Express, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » TV » Luptă epuizantă la America Express pentru biletul de Guatemala: concurenții cară blocuri uriașe de gheață spre o destinație îndepărtată, în arșița Mexicului