Antena Meniu Search
x
LIVE

Michael Olivares câștigă ediția cu numărul nouă iUmor, la Antena 1

Ediția iUmor de sâmbătă seară a fost câștigată de Michael Olivares, concurentul spaniol care i-a făcut pe jurați să se simtă ca la spectacol. ”Așa trebuie să arate un număr pentru iUmor!”, a declarat Mihai Bendeac.

De Redactia Observator la 22.11.2021, 16:35

Cea de-a noua ediție iUmor, difuzată sâmbătă seară, la Antena 1, în intervalul 19:59 – 22:30, s-a impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Emisiunea de la Antena 1 a înregistrat sâmbătă seară un record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pentru acest sezon, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Comedianții Cosmin Natanticu și Alexandru Arnăutu Vraciu au fost invitații speciali în cea de-a noua ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor, la Antena 1. Jurații emisiunii, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, au decis să trimită la votul publicului patru concurenți, favoritul publicului fiind Michael Olivares. Concurentul spaniol s-a remarcat printr-un ”spectacol profesionist, foarte amuzant și pregătit în cel mai mic detaliu”, a confirmat Șerban Copoț. Nici cei trei de la masa juriului nu au rămas reci la prestația comediantului, Cheloo a susținut: ” Am uitat în timpul acestui număr că sunt la iUmor”, iar Delia a afirmat că a fost un număr ”splendid și s-a văzut spectacol”.  Copleșit de cuvintele frumoase ce i-au fost adresate, câștigătorul ediției a declarat: „Faptul că v-a plăcut spectacolul înseamnă mult pentru mine”. Emisiunea iUmor continuă sâmbăta viitoare cu o nouă ediție, de la 20:00, la Antena 1.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Michael Olivares câștigă ediția cu numărul nouă iUmor, la Antena 1