Meniu LIVE
Search
x

Galerie foto Mihai Bendeac, farsă de proporții azi, la iUmor, de la 20.30: ”Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului!”

Juratul Mihai Bendeac are parte de o nouă farsă la filmările iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, când echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naștere cu mult în avans.

De Redactia Observator la 10.03.2021, 09:49

Dacă de-a lungul timpului Mihai Bendeac a avut parte de mai multe farse sau surprize din partea echipei, în cel de-al zecelea sezon iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, juratul s-a trezit în mijlocul propriei aniversări.

Filmările au început cu urări de ”La mulți ani” pentru Mihai Bendeac

Juratul a crezut inițial că e o farsă care va dispărea ușor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitați și muzică pe gustul său, cu apariții surpriză și tort, actorul a fost complet uimit.

”Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care m-am m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere. ”Ziua mea e pe 16 februarie și ei m-au sărbătorit pe 4... dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut același lucru! Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului... un mix de emoții...”, a mărturisit Mihai.

Cum va reacționa la toate surprizele, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

<”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Mihai Bendeac, farsă de proporții azi, la iUmor, de la 20.30: ”Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului!”