Antena Meniu Search
x

Video Moment incendiar pe scena iUmor. Delia şi Loredana, protagonistele unui sărut care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

Moment neaşteptat imediat după decernarea premiului pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare în Gala Premiilor. Loredana şi Delia s-au sărutat, lucru care l-a lăsat cu gura căscată în special pe Mihai Bendeac.

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 22:46

Delia şi Loredana, protagonistele unui sărut care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată
Delia şi Loredana, protagonistele unui sărut care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată - Antena 1

Loredana a fost invitată să înmâneze premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare, în cadrul Galei Premiilor iUmor. Artista a reuşit să atragă toate privirile imediat ce a urcat pe scenă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc, aceasta a încântat atât privirile telespectatorilor, cât şi pe cele ale juraţilor. 

''Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respiră super-star'', a declarat Mihai Bendeac în culise, fiind vizibil impresionat de apariţia cântăreţei. 

Cei trei nominalizați au fost chiar jurații iUmor. Momentele inedite au fost selectate din cadrul ediţiilor difuzate de-a lungul sezoanelor.

''Eu sper să câștig ca să mă pupi'', zice Mihai Bendeac. ''Sper să câștige cine vreau eu'', a fost răspunsul prompt al Loredanei. Premiul a fost câștigat în cele din urmă de Delia.

Pe acelaşi subiect

Sărut neaşteptat pe scena iUmor

Delia a urcat pe scena iUmor pentru a ridica premiul. Jurata nu a primit doar un pupic pe obraz, ci un sărut pe buze de la Loredana. ''Bis!'', a fost reacţia Deliei, ca mai apoi cele două artiste să repete sărutul spre deliciul celor din sală. 

Mai mult, sărutul neaşteptat dintre Delia și Loredana l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Bendeac. Replicile celor prezenţi au fost pe măsură. 

''Era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie'', spune Șerban Copoț despre reacția juratului care a rămas pur şi simplu cu gura căscată.

''Ăsta a murit, s-a ofilit'', a completat Delia. ''Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja'', a adăugat artista. 

''Îţi dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza'', a spus juratul iUmor. ''Ce rău îmi pare că n-am câștigat!'', a mai adăugat Mihai Bendeac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Moment incendiar pe scena iUmor. Delia şi Loredana, protagonistele unui sărut care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată