Antena Meniu Search
x

"Observator" de noapte, lider absolut de audiență în ultima zi de minivacanță din ianuarie

Telespectatorii au ales ediția Observator din noaptea de 24 ianuarie în număr covârșitor. Emisiunea de știri prezentată de Marius Pancu a fost lider absolut de piață cu o audiență triplă față de programul următoarei televiziuni clasate.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 12:35

Antena 1 a avut  o cotă de piață de 31,3% și 4,9 puncte de rating pe targetul comercial, 21-54 urban,  față de 10,8% share și 1,7 puncte de rating cât a obținut televiziunea clasată pe locul al doilea în topul audiențelor.

Ediția din noaptea de 24 ianuarie le-a arătat telespectatorilor incidentele care i-au avut în centru pe politicieni, la ceremoniile dedicate Micii Uniri la Iași. Nu au lipsit nici informațiile de ultim moment legate de războiul Rusia – Ucraina - Germania și SUA s-au decis să trimită tancuri Ucrainei.

Invitata specială la "Observator" a fost Irina Margareta Nistor , critic de film. Într-un dialog cu Marius Pancu, aceasta a analizat nominalizările la premiile Oscar și a făcut prognoze pentru seara decernării premiilor.

"Observatorul de noapte" poate fi urmărit de luni până miercuri după America Express și joia, după serialul "Lia". Emisiunea realizată de Marius Pancu face o sinteză a celor mai importante evenimente de peste zi, dar le oferă telespectatorilor și subiecte inedite ori analize și interviuri cu personajele cele mai importante ale momentului.

Vedeți edițiile integrale Observator aici 👉🏻https://antenaplay.ro/observator

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » "Observator" de noapte, lider absolut de audiență în ultima zi de minivacanță din ianuarie