Antena Meniu Search
x

Galerie foto Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu aproape 1.8 milioane de telespectatori

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat și săptămâna aceasta în cetatea Sighișoara. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Nea Mărin a preluat rolul de primar și i-a pus la muncă pe Larisa, fiica lui sa, Edy, finul său, Theo Rose, nepoata prin alianță a primarului, Liviu, Andrei, consilierii, și actrița Tania Popa.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 13:28

Cele trei zile de muncă s-au finalizat cu un târg excepțional, organizat de toate vedetele implicate, dar și cu un spectacol de zile mari în care Nea Mărin a dansat alături Larisa, iar Tania Popa și Theo Rose au impresionat publicul cu vocea lor: “Nu îmi venea să cred că după atâția ani dansăm iarăși împreună cu trupe în spate, cum făceam în urmă cu 10 ani”, a povestit nea Marin emoționat.

Ediția de miercuri seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. În timpul difuzării, 20:24-23:28, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, o audiență medie de 7,9 puncte de rating și o cotă de piață de 23,3%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 6.8 puncte de rating și 20,1% cotă de piață. Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și o cotă de piață de 15.9 procente. Locul doi a fost ocupat de Pro TV cu o medie de 6,2 puncte de rating și 14,9% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7,7 puncte de rating și 17,6% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 7,4 puncte de rating și 16,8% cota de piață. Şi în intervalul 20:27 – 22:29, atunci când principalul competitor, Pro TV, difuza premiera Masterchef, Antena 1 cu Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, înregistrând un rating mediu de 8.4 puncte și o cotă de piață de 23%.

În minutul de aur, 22:08, aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1.

Aventurile Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă duminică, de la 20:00, luni și marți, de la 20:30, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu aproape 1.8 milioane de telespectatori