Antena Meniu Search
x

Galerie foto Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1.6 milioane de telespectatori

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat și miercuri seară, pe Antena 1, cu ultima ediție din Albac, județul alba, alături de Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu și Adriana Trandafir.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.12.2021, 12:56

Cele patru vedete ce au lucrat alături de Nea Mărin, noul primar al comunei, alături de Liviu și Andrei, au reușit să organizeze în timp util un târg de promovare cu meșteșuguri specifice zonei. ”Chiar a arătat foarte frumos! A fost un târg specific zonei, rustic, cu de toate și aveam o bucurie în suflet știind că și eu am ajutat la asta, alături de prietenii mei”, a spus Jean de la Craiova. Adriana Trandafir a reușit să aducă spectacolul la un alt nivel interpretând o piesă populară, timp în care Nea Mărin a exersat coregrafii de dans tradițional alături de vedete: ”A ieșit un lucru extraordinar! Văd că începe să meargă din ce în ce mai bine. Aș vrea ca în continuare să am lângă mine oameni la fel de determinați ca cei din această echipăi, a mărturisit primarul Nea Mărin mulțumit.

Ediția de miercuri seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. În timpul difuzării, 20:24-23:39, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o audiență medie de 6,4 puncte de rating și o cotă de piață de 24,5%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 5.1 puncte de rating și 19,5% cotă de piață. Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7,1 puncte de rating și o cotă de piață de 18.5 procente. Locul doi a fost ocupat de Pro TV cu o medie de 5,3 puncte de rating și 14% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7,7 puncte de rating și 19,2% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6,1 puncte de rating și 15,3% cota de piață.

În minutul de aur, 22:39, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1.

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă și săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » TV » Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1.6 milioane de telespectatori