Antena Meniu Search
x

Video Premiera iUmor, sezonul 14. Meseria neaşteptată a lui Cristian, zis Micuțu’ din Rădăuți. În trecut a lucrat pentru Schumacher

Premiera sezonului 14 iUmor de sâmbătă, 11 februarie, a venit cu surprize de proporţii pentru juraţii emisiunii de la Antena 1. Cristian Anheliuc a urcat pe scena iUmor şi a reuşit să dărâme aşteptările tuturor, cu un număr impresionant. Deşi la prima vedere poate părea un om dur, Cristian a dat dovadă de multă sensibilitate, lucru care a lăsat-o pe Delia fără cuvinte.

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 21:38

Vezi și

iUmor sezonul 14. Premiera celui mai nou sezon iUmor, difuzată sâmbătă seară, la Antena 1 a adus în faţa juraţilor momente care intră în istoria show-ului de umor. Un canadian cu origini românești care deține un titlu inedit în Guinness World Records și un sportiv care a lucrat pentru Michael Schumacher și Rubens Barrichello i-au lăsat fără cuvinte pe cei prezenţi pe platoul iUmor. Momentele lor, dar şi ale celorlalţi concurenţi ai primei ediţii a show-ului, sunt disponibile și pe AntenaPLAY.

iUmor - Cristian Anheliuc a uimit juriul, în premiera sezonului 14

Cristian Anheliuc este cunoscut drept "Micuțu’ din Rădăuți", dar pe scena iUmor a făcut o demonstrație mai puţin obişnuită. Concurentul le-a povestit juraţilor că, atunci când nu se află în cușca de MMA sau la competițiile de skanderbeg, are un job care pe mulţi îi ia prin surprindere. Acesta lucrează ca ambulanțier. În plus, Cristian Anheliuc a fost în trecut gardă de corp pentru Michael Schumacher și Rubens Barrichello, dar și pentru echipa de fotbal Juventus Torino. Totuşi, la iUmor, Cristian Anheliuc a vrut să le demonstreze tuturor nu doar forţa de care dispune, ci şi că sensibilitatea sa este pe măsura aspectului fizic. "Prin ceea ce am făcut pe scena iUmor, am vrut să arăt că și noi, cei care avem peste 160 de kilograme, avem, de fapt, și inimă", spune el.

Moment inedit la iUmor. Poezia "Gândăcelul", recitată de concurent

Cristian Anheliuc a început cu o demonstrație de forță pentru a le arăta juraților ce știe să facă atunci când se folosește de corpul său. Însă, ce a urmat a lăsat cu gura căscată pe toată lumea: "Să trecem la treabă!" În hohote de râs, concurentul a intonat poezia "Gândăcelul", renumită în rândul celor mici pentru versurile emoționante. Deși a reușit să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenți, momentul i-a sensibilizat pe jurați, fiind aplaudat de toată sala.

Cei patru jurați s-au declarat impresionați de numărul lui Cristian Anheliuc, însă concurentul a primit doar un like, de la Delia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » Premiera iUmor, sezonul 14. Meseria neaşteptată a lui Cristian, zis Micuțu’ din Rădăuți. În trecut a lucrat pentru Schumacher