Antena Meniu Search
x

Video Roxana Blenche şi Doctor Cezar, detalii interesante despre noua ediţie "Hello Chef"

Fiţi gata pentru reţete delicioase şi pentru mici trucuri despre cum să impresionaţi invitaţii la masă! Dar şi pentru sfaturi despre cum să tratăm anumite afecţiuni printr-o alimentaţie corectă, duminica aceasta, de la ora 13 şi un sfert, în cadrul emisiunii "Hello Chef"! Până atunci, stăm de vorbă cu Roxana Blenche şi cu dr. Cezar.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 14:18

Vezi și
  • Răzvan Fodor este invitat special în ediţia de duminică a emisiunii "Hello Chef".

"Hello Chef", noua emisiune de la Antena 1, provoacă vedetele în bucătărie. Duminica aceasta este timpul ca Răzvan Fodor să fie invitat la "Hello Chef" după ce, săptămâna trecută, Dorian Popa s-a aflat în această ipostază.

Roxana Blenche: Să ştiţi că Fodor este un pasionat de bucătărie. A fost o plăcere să fiu cu el şi de asta abia aştept ca invitaţii să urmărească emisiunea de duminică. Ştiţi cum a fost? Ne-a potrivit ca sarea cu piperul în mâncare. Că nici nu prea poţi să găteşti ceva fără sare şi piper.

Dr. Cezar: Ne-am şi distrat foarte mult şi asta este foarte important. Atunci când faci ceva să te simţi şi bine, iar la filmări noi chiar ne-am distrat şi sper să se simtă asta şi în timpul emisiunii.

Olivia Păunescu: Roxana, şi eu sunt pasionată de bucătărie dar nu pot să fac absolut nimic. Mie îmi place doar să mănânc, să gust şi să combin arome, dar nu ştiu să gătesc.

Roxana Blenche: Înseamnă că eşti o gurmandă.

Olivia Păunescu: Categoric. Fără discuţii.

Dr. Cezar: D-aia este bine să te uiţi la emisiune, ca să înveţi. 

Olivia Păunescu: Da, clar. Dar vreau să ştiu şi eu dacă este o condiţie esenţială ca invitatul vostru să ştie să facă ceva în bucătărie?

Roxana Blenche: Nu, nu se pune problema de aşa ceva. 

Olivia Păunescu: Păi şi eu, dacă vin la voi, eu ce fac? Doar stăm de vorbă şi faceţi voi mâncarea?

Dr. Cezar: Nu, tu tai ceapa, cureţi cartofii.

Roxana Blenche: Nu, o să fi cu mine în bucătărie şi o să muncim împreună, o să lucrăm împreună. O să-ţi spun "uite, aşa ţii cuţitul în mână, aşa tai ceapa, etc.".

Mai multe detalii despre interviul acordat de Roxana Blenche şi Dr. Cezar, dar şi despre ediţia de duminică a "Hello Chef", în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Roxana Blenche şi Doctor Cezar, detalii interesante despre noua ediţie "Hello Chef"