Antena Meniu Search
x

Serialul turcesc "O poveste cu zâne" va putea fi urmărit în AntenaPLAY

Serialul turcesc O poveste cu zâne, cu denumirea originală Bir Peri Masali, este o poveste drama romance lansată în 2022, care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea telespectatorilor. AntenaPLAY le oferă abonaţilor o premieră eveniment: primele două episoade din serialul O poveste cu zâne pot fi urmărite sâmbătă, 27 mai, de la 23:45 pe Happy Channel și AntenaPLAY, iar următoarele episoade pot fi urmărite doar online, în AntenaPLAY. În fiecare săptămână abonații AntenaPLAY vor putea vedea câte un nou episod.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 15:31

Serialul turcesc "O poveste cu zâne" va putea fi urmărit pe AntenaPLAY
Serialul turcesc "O poveste cu zâne" va putea fi urmărit pe AntenaPLAY

Protagonista poveștii este Zeynep, o tânără dintr-o familie săracă, care nu a putut să învețe din lipsă de bani, dar care are dorința de a putea schimba acea situație. Fata își câștigă existența lucrând ca dădacă, având grijă de copiii unui cuplu căsătorit din clasa superioară.

Cu toate acestea, viața lui Zeynep se va schimba pentru totdeauna de ziua ei. În acea zi, iubitul ei decide să închirieze o limuzină pentru a o surprinde, însă banii nu sunt suficienți și nu poate plăti decât chiria unei mașini modeste. În acel vehicul, tânăra găsește o poșetă plină cu bani gheață. Iubitul ei se opune ca ea să ia banii, susținând că sunt bani necuveniți. Totuși, Zeynep a crezut întotdeauna că problemele ei se datorează lipsei de bani; așa că, dispusă să-și schimbe viața, ia prada. În acest fel, Zeynep intră în lumea înaltei societăți. Tânăra începe să cheltuiască o parte din bani cumpărând haine și articole de îmbrăcăminte de lux, cu scopul de a se da drept cineva din clasa superioară.

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island. În curând, AntenaPLAY va difuza în exclusivitate, un nou serial marca Mediaset Spania - Secret Obsession.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Serialul turcesc "O poveste cu zâne" va putea fi urmărit în AntenaPLAY