Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution. Gabriel Gherghe, invitatul special care a stârnit hohote de râs

Gabriel Gherghe, invitatul special din această seară, a venit pentru a-I impresiona pe cei patru jurați Stand-Up Revolution.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 21:31

Vezi și

“Anul ăsta sunt sărac și trebuie să am bucurii de om sărac. Mi-am dat seama că atunci când o duceam mai bine cu banii eram un om mai bun”, spune invitatul special.

Gabriel a glumit și pe seama traficului din București și cât de greu i-a fost lui, care a venit din Iași, să se acomodeze cu traficul infernal din capitală. El a povestit că atunci când are bani, nu îl afectează traficul, dar când nu are, povestea se schimbă.

Mai multe momente din Stand-up Revolution pe A1.ro

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Stand-up Revolution. Gabriel Gherghe, invitatul special care a stârnit hohote de râs