Antena Meniu Search
x

Galerie foto Stand-Up Revolution: Vlad Craioveanu, Marian Drăgulescu şi Daria Jane, printre concurenţi

Cristi Popesco va deschide cel mai nou episod Stand-Up Revolution, mâine seară, de la 22:30, la Antena 1, cu o mulțime de glume atât de inspirate, încât jurații și spectatorii au râs în hohote. Tot în episodul de mâine seară, Vlad Craioveanu, Marian Drăgulescu şi Daria Jane au acceptat provocarea de a intra în competiția de stand-up de la Antena 1. Cum s-au descurcat aceștia, ce voturi au primit de la Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, însă, și cum s-au descurcat ceilalți concurenți, telespectatorii pot afla mâine seară, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 11:50

Cristi Popesco şi-a început prestaţia cu glume inspirate din venirea pe lume a fiului său: „Am făcut copilul ăsta, pentru că sunt presiuni să faci copii. Societatea te apasă, neamurile, în special: mătușile. (...). Eu nu prea cred în teorii de conspirație, dar în asta cred! Cred că bogații lumii vor să fie și mai bogați și au nevoie să suprapopuleze planeta. Și, ce fac?! Le plătesc pe mătuși să pună presiune pe noi să facem copii. C-aveți mătuși la țară, cu toții avem… Au job, au serviciu? N-au. Au bani? Au! De unde? Bill Gates, e foarte clar!“, a spus comediantul stârnind râsul în platoul de filmare Stand-Up Revolution. După momentul său, Teo a declarat: „Cristi Popesco, pentru mine, este un artist care face ceva ce eu n-aș putea să fac niciodată, dar îmi place de mor! E un stil de muzică diferit de al meu, dar pe care îl ascult cu cea mai mare plăcere“.

Printre concurenții show-ului de stand-up se numără şi Vlad Craioveanu, care a pregătit câteva poante inspirate din viața lui și le-a făcut un mini-roast juraților Stand-Up Revolution. „Am lucrat mulți ani în radio, m-am obișnuit să vorbesc mult și singur – văd că și Costel știe. Diferența e că, la mine a fost carieră, la el, căsnicie“, a glumit celebrul realizator în timp ce toată lumea a izbucnit în râs.

Principiul ales de Vlad Craioveanu a fost adoptat și de Marian Drăgulescu, care şi-a concentrat momentul atât pe cariera lui, cât şi pe lumea comedianţilor. „E frumos aici, că, atunci când râde lumea, înseamnă că a fost bine. La gimnastică, dacă râde lumea, e nasol. Sportul mi-a adus și foarte multe satisfacții, pe care n-are rost să le enumăr, pentru că n-are rost să vă mint. Cu toate astea, dacă n-ar fi fost sportul, n-aș mai fi văzut lumea, n-aș mai fi devenit celebru și nici n-aș mai fi trăit decent din apariția la diferite emisiuni TV. Glumesc! Îndemn pe toată lumea să facă sport: fie de performanță, fie de întreținere“, a spus multiplul campion european şi mondial la gimnastică.

La audiţii a venit şi Daria Jane, vloggeriţa transgender, care a urcat pe scenă cu glume despre propriile experiențe. Momentul ei, dar şi prestaţiile celorlalţi concurenţi ai ediţiei vor putea fi urmărite vineri, de la 22:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În cadrul episodului opt Stand-Up Revolution vor performa: Alexandru Arnăutu Vraciu, Raul Vodă, Karl Pinzon Bustillo, Tera Comedy, Cătălin Delca, Sorin Setreanu și Pipino de România. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize petrecute în cea mai nouă ediție, telespectatorii le pot descoperi urmărind show-ul vineri seara, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Stand-Up Revolution: Vlad Craioveanu, Marian Drăgulescu şi Daria Jane, printre concurenţi