Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva!: Andreea Bălan, despre o colegă: "Eşti superbă! Eşti modelul meu în viaţă!"

Înainte de a fi concurenţi, artiştii de la Te cunosc de undeva! sunt prieteni, iar asta se vede în fiecare gală a transforming show-ului. S-a întâmplat şi în ediţia difuzată sâmbăta aceasta, când ruleta i-a adus pe Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril într-o ipostază greu de imaginat. Cei doi s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha şi au făcut un show total la Te cunosc de undeva! Aprecierile nu au întârziat să apară.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 15:21

„Anca, eşti superbă! Eşti modelul meu în viaţă! Aşa îmi doresc şi eu să arăt, ca tine!”, i-a mărturisit jurata care punctează coregrafia la Te cunosc de undeva!, Andreea Bălan, Ancăi Ţurcaşiu. Cristi Iacob a avut şi el doar cuvinte de laudă la prestaţia celor doi artişti: „Ce îmi place mie la voi este că puteţi să ieşiti din zona de confort şi să ne arătaţi că sunteţi în plin confort! Iar asta e o super dovadă de actorie!”, le-a mai spus juratul.

Întregul moment, dar şi provocarea lansată de juratul Mihai Petre, ca Andreea Bălan să facă un twark împreună cu Jean Gavril în platoul Te cunosc de undeva!, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a şaptea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro.

După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » Te cunosc de undeva!: Andreea Bălan, despre o colegă: "Eşti superbă! Eşti modelul meu în viaţă!"