Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva! Moment special de Halloween: Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un moment special, dedicat sărbătorii de Halloween. Săptămâna trecută, după ce toate cele opt cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol şi-au primit transformările de la ruletă, Zarug, artistul care surprinde tot în culisele transforming show-ului, a urcat pe scenă alături de Alina şi Pepe şi le-a dat o veste de zile mari.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 12:36

„Ne-am gândit aşa, pentru că voi aveţi o viaţă prea uşoară, să vorbim cu ruleta, să vă pregătească şi vouă un moment. Şi pentru că tot vine Halloween-ul, nu cred că era o piesă mai potrivită pe care să o intepreteze oamenii care o duc uşor la această emisiune!”, a glumit Zarug, dezvăluindu-le totuşi despre ce este vorba – un moment inspirat din celebra familie Addams.

Alina şi Pepe nu au fost singurii pe care ruleta a pus ochii pentru transformarea de Halloween. Lor li s-au alăturat, de voie, de nevoie, Crina Mardare, profesoara de canto a transforming show-ului, Furnica – cea care semnează toate coregrafiile Te cunosc de undeva! şi, ca să nu se distreze prea tare cu mesajul, Zarug nu a scăpat nici el. „Staţi liniştiţi nu va fi o ediţie înspăimântătoare. Dar va fi o ediţie înfricoşător de bună!”, a dezvăluit juratul Aurelian Temişan.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva! Tot atunci, telespectatorii vor putea urmări şi cele 8 provocări pe care ruleta le-a pregătit artiştilor de această dată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Moment special de Halloween: Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams