Antena Meniu Search
x

Te cunosc de undeva! Ozana Barabancea, în lacrimi: "M-a răscolit acest moment!"

Moment emoţionant în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!, difuzate sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Ruleta i-a provocat pe WRS şi Emilian cu o schimbare drastică de gen şi o formaţie care a ţinut capul de afiş al concertelor vremii. Momentul le-a trezit o mulţime de amintiri juraţilor şi prezentatorilor transforming show-ului. 

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 11:56

Juriul Te cunosc de undeva!

„Următoarea piesă e  un superhit al genului hard-rock!”, i-a prezentat Pepe pe WRS şi Emilian, care au petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă Scorpions. Hitul Wind of Change i-a întors în timp pe juraţi şi pe prezentatori: „A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, le-a mărturisit Ozana lui WRS şi Emilian, în vreme ce Pepe a completat şi el: Ne-aţi băgat într-o stare...mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”.

Cum s-au descurc concurenţii cu schimbarea dramatică a genului, mai ales că nu prea au avut de-a face cu rock-ul până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Ozana Barabancea, în lacrimi: "M-a răscolit acest moment!"