Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva! Paula Chirilă și Maria Buză s-au transformat în Fuego - "Toată lumea dansează"

În ediția a șaptea din data de 18 mai 2022 a emisiunii Te cunosc de undeva, Sezonul 17, Maria Buză și Paula Chirilă, cele două mari actrițe, dar și cântărețe din România, se transformă în Fuego. Cele două concurente de la Te cunosc de undeva au ocazia să interpreteze piesa "Toată lumea dansează".

de Redactia Observator

la 18.06.2022, 22:54

Vezi și

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legenda muzicală a României, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu. Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Te cunosc de undeva! Maria Buză şi Paula Chirilă, în pielea lui "Fuego", cu celebra melodie Toată lumea dansează

Săptămâna trecută ruleta a decis că Maria Buză şi Paula Chirilă vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact cele două l-au adus în scenă pe Paul Surugiu - Fuego.

"E un artist care îmi este foarte drag și pe care îl admir, îi admir munca de o viață, pentru că îl știu de când s-a lansat", spunea Paula Chirilă.

La repetiții nu au avut deloc probleme, concurente știau deja piesa, iar Crina Mardare, profesoara de canto, a remarcat acest lucru: "Nu a fost nimic complicat. E o piesă chiar simplă pentru ele", a zis acesta. "Fuego are vocea ca un covor persan. El e latino-lover, e călduț și pufos", spunea Paula Chirilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Paula Chirilă și Maria Buză s-au transformat în Fuego - "Toată lumea dansează"