Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scenă: „Am uitat să mai respir!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 este una cu o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU. Celor două, ruleta le-a adus o piesă de suflet a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe de pop rock din România – Laura Stoica, „Un actor grăbit!”, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 12:09

„Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a dezvăluit Sore, la repetiţii. Culmea coincidenţelor, ziua de repetiţii a coincis chiar cu ziua de naştere a regretatei artiste.

Momentul fetelor pe scena Te cunosc de undeva! a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Juraţii au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit Ozana, printre lacrimi, completând: „Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie!”. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scenă: „Am uitat să mai respir!”