Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva!: Radu Ţibulcă şi CRBL, câştigătorii ediţiei cu super transformarea în Jay Halkings. Cea de-a zecea gală, lider de audienţă

Noi transformări spectaculoase, noi provocări, muzică live şi multă distracţie au fost ingredientele unei seri reuşite, la Antena 1. Cea de-a zecea gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată aseară de către CRBL şi Radu Ţibulcă, cu super transformarea în Jay Halkings. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă, pe toate categoriile de public.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 10:26

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva!, lider de audienţă, cu 5.2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.8%, urmată de Pro TV, cu 4.8 puncte de rating și 20.8% cota de piață.

Şi la nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 7.3 puncte de rating şi 23.3% cota de piaţă, urmat de Pro TV cu 4.2 puncte de rating şi 13.3% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 20.3% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.1 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă.

Cu doar două gale înainte de aflarea finaliştilor acestui sezon, competiţia devine din ce în ce mai strânsă, spre deliciul telespectatorilor. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost deschis aseară de către Cristina Stroe şi Damian Drăghici cu un moment în mare forţă şi mare formă – Zdob şi Zdub – Ţiganii şi OZN. Seara a continuat în acelaşi ritm electrizant, cu momentul Amnei şi Mishei – Pink – Party Started, iar energia s-a păstrat şi pe momentul lui WRS şi Emilian, o transformare cu săbii şi mult cardio – Ava Max – Kings And Queens. A urmat apoi o dedicaţie specială pentru toţi copiii şi mai ales părinţii care au ascultat-o pe repet, ani de zile, căci ADDA şi Radu Bucălae au adus Gaşca Zurli şi Căsuţa mică pe platoul Te cunosc de undeva!. Uşor nu le-a fost deloc nici lui Nicole Cherry şi Juno, care au păşit în forţă pe scenă în chip de Sia – Unstoppable, în vreme ce Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au adus pe scena transforming show-ului un moment emoţionant – Marina Voica – Şi afară plouă, plouă. De tocuri n-a scăpat nici de această dată Jean Gavril, căci alături de partenera lui, Anca Ţurcaşiu, a construit un moment impresionant - Céline Dion, Anastacia - You Shook Me All Night Long. Spectacolul transformărilor a fost încheiat grandios de către CRBL şi Radu Ţibulcă, cu o super transformare în Jay Halkings – I Put A Spell on You – cum nu s-a mai văzut vreodată în cadrul transforming show-ului. Momentul inedit a fost, de altfel, desemnat câştigător de către juraţii şi concurenţii celui de-al 19-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a unsprezecea gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Te cunosc de undeva!: Radu Ţibulcă şi CRBL, câştigătorii ediţiei cu super transformarea în Jay Halkings. Cea de-a zecea gală, lider de audienţă