Antena Meniu Search
x

Zanni, fost concurent Chef la cuţite pe scena iUmor: “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”

Zannidache, fostul concurent Chefi la cuțite, a urcat pe scena iUmor pentru a face senzație cu roast-ul său. Deși are un look impunător, el a dezvăluit că se simte copleșit de emoții.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 22:10

Deși este încrezător în simțul său al penibilului, după cum a zis, Zannidache a zis că nu e sigur că va reuși să îi amuze pe cei din public și pe jurați.

Emoţii pentru Zanni

“Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg, dar…”, a spus Zannidache. “Ce vă uitați așa la mine? (…) Așa arăta și Copoț în tinerețe după ce adormea la petreceri și îl desenau băieții cu markerul pe față”, a spus Zanni.

“Am crescut orfan și sărac. (…) Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune ca să ajung la sufletul publicului”, a mai adăugat Zanni.

Pe acelaşi subiect

Fostul concurent Chefi la cuțite a vorbit despre felul în care oamenii reușesc să se îmbogățească. “Elon Musk a pornit de la zero. Taică-su săracu era miner. Avea o mină de smaralde”, a mai zis Zanni.

Pentru a întâmpinat probleme atunci când a venit vorba de înțelegerea textului, Zanni a mărturisit că a tăiat o glumă de pe listă pentru că nu înțelegea la ce se referă.

El a povestit și despre experiența Chefi la cuțite. “M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame. Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament”, a zis Zanni.

Fostul concurent Chefi la cuțite l-a luat la roast pe Tavi Clonda. “Pe mine mă mai invită și alții, pe el doar nevasta”, a completat Zanni.

Concurentul practic a luat la roast textul pe care l-a avut în față, punând la îndoială aproape fiecare glumă. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”, a zis Zanni despre cee ace avea să spună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Zanni, fost concurent Chef la cuţite pe scena iUmor: “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”