Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 aprilie 2024. Primul spital pentru copii construit din donații, de către fundaţia "Dăruiește Viață", a început să funcționeze

Observator de bine, 16 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 16.04.2024, 18:54

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 aprilie 2024

1) Primul spital pentru copii construit din donații, de către fundaţia "Dăruiește Viață", a început să funcționeze. Aici au fost mutaţi deja pacienţii din vechea clădire.

2) Trei pompieri cu suflet mare au salvat un căţeluş, care căzuse prin gura de aerisire a unei fose septice. Stăpâna acestuia se chinuise să îl elibereze ore întregi, însă fără succes.

3) Astăzi a apărut în cinematografe documentarul despre viaţa lui Ilie Năstase. La premiera de la Sala Palatului au asistat Ion Ţiriac, Nadia Comăneci şi Boris Becker.

4) Germanii au pus în funcţiune "semaforul viitorului". Pe lângă că ştie cum să fluidizeze traficul, noua invenţie are un sistem de avertizare anti-coliziune şi ştie cum să ofere prioritate vehiculelor de urgenţă.

5) Un restaurant italian a găsit soluţia pentru a-i face pe clienţi să socializeze mai mult. Persoanele care acceptă să îşi lase telefoanele la intrare primesc din partea casei câte o sticlă de vin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Observator de bine, 16 aprilie 2024. Primul spital pentru copii construit din donații, de către fundaţia "Dăruiește Viață", a început să funcționeze