Antena Meniu Search
x

Vremea 1 noiembrie. Prognoza meteo anunţă un început de lună călduros

Vremea pe 1 noiembrie continuă să fie foarte caldă, deşi în unele zone temperaturile vor scădea uşor, însă chiar şi acolo rămân peste medie. Prognoza meteo anunţă valori maxime de 26 de grade. În Bucureşti vor fi 20 de grade.

Vremea pe 1 noiembrie continuă să fie foarte caldă, deşi în unele zone temperaturile vor scădea uşor, însă chiar şi acolo rămân peste medie. Prognoza meteo anunţă valori maxime de 26 de grade. În Bucureşti vor fi 20 de grade.

NOAPTEA DE MIERCURI SPRE JOI: În zonele joase din estul şi din sudul ţării, în a doua parte a nopţii vor fi nori joşi şi local, în special pe litoral, se va forma ceaţă. În celelalte zone cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar ceaţa se va forma pe arii restrânse mai ales în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Temperaturile minime vor fi în continuare mult mai ridicate decât normale în această perioadă din an şi se vor încadra între 3...4 grade în estul Transilvaniei şi 14...15 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Vremea 1 noiembrie în ţară

În estul şi în sud-estul ţării, unde - mai ales în prima parte a zilei şi noaptea - va fi nebulozitate joasă şi local ceaţă, vremea valorile termice vor marca o scădere, continuând totuşi să se situeze peste cele normale în această perioadă din an. În restul teritoriului, vremea se va menţine deosebit de caldă; cerul va fi variabil ziua şi va avea înnorări temporare noaptea când izolat va ploua slab, iar ceaţa se va semnala pe spaţii mici, în special în zonele depresionare.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo estimează că vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar trecător şi la cote mai reduse şi în regiunile vestice şi sud-vestice. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii notabile, situându-se la valori mai mari decât cea normală.

OSCAR STANCIU, expert meteo Observator: În estul şi în sud-estul ţării, mai ales în prima parte a zilei va fi nebulozitate joasă şi local ceaţă, unde şi valorile termice vor marca o scădere, astfel valorile termice se vor încadra între 16 grade în nord şi 26 de grade în vest, posibil mai mici în zona litoralului. Răcoare nu va fi nici noaptea, temperaturile minime vor fi în continuare mult mai ridicate decât normale în această perioadă din an şi se vor încadra între 3...4 grade în estul Transilvaniei şi 14...15 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.​

Harta furnizată de ANM cu vremea pe 1 noiembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 1 noiembrie

Pentru Capitală, ANM prognozează că vremea va marca o scădere uşoara a temperaturii faţă de zilele precedente, continuând totuşi să se situeze peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil în orele amiezii, dar în restul timpului vor fi nori joşi şi posibil ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade. Presiunea atmosferică va fi staţionară, la o valoare mai mare decât cea normală.

Cum va fi joi la munte

În zonele montane, vremea se menţine cu mult peste cele valorile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara şi noaptea când izolat, în special în masivele vestice şi sud-vestice, vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 1 noiembrie. Prognoza meteo anunţă un început de lună călduros