Antena Meniu Search
x

Vremea 29 octombrie. Prognoza meteo anunță încă o zi de vară

Vremea pe 29 octombrie pare mai degrabă potrivită pentru o zi de vară în timpul zilei. Prognoza meteo anunță temperaturi maxime de până la 27 de grade. În București vor fi 24 de grade Celsius.

Vremea pe 29 octombrie pare mai degrabă potrivită pentru o zi de vară în timpul zilei. Prognoza meteo anunță temperaturi maxime de până la 27 de grade. În București vor fi 24 de grade Celsius.

NOAPTEA DE DUMINICĂ SPRE LUNI: Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la această, chiar şi cu peste 10 grade în vestul, nord-vestul şi parţial centrul ţării, astfel că minimele se vor situa între 7 şi 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 2 grade. Vor fi înnorări şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice în Banat, Crişana, Maramureş şi pe suprafeţe mici în Oltenia, precum şi în vestul şi nordul Transilvaniei. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă - cu rafale şi de peste 65...70 km, dar şi pe litoral şi în regiunile vestice. Izolat în zonele joase va fi ceaţă.

Vremea 29 octombrie în țară

Luni, vremea va fi deosebit de caldă, cu valori termice mai ridicate decât în mod normal la această dată, în general, cu peste 9...10 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 grade în estul Transilvaniei şi 17...18 grade în Dealurile de Vest. Cerul va avea înnorări trecătoare, însă doar izolat vor fi averse slabe în regiunile vestice, nordice şi la munte, cu precădere în prima parte a zilei.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo anunță vânt care va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în Banat, în Crişana, pe litoral şi în zona montană înaltă, în special, a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde rafalele vor depăşi 70...80 km/h. Dimineaţa şi noaptea se va produce ceaţă în centru, sud şi est, însă pe arii restrânse şi mai ales în zonele joase de relief.  Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Harta de la ANM cu vremea pe 29 octombrie

Prognoza meteo pentru 29 octombrie în București

ANM trasnmite că, în Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 24 de grade şi o minimă de 10...12 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Cum va fi luni la munte

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi pe spaţii mici vor fi averse slabe, cu precădere în Carpaţii Occodentali şi în Carpaţii Meridionali, unde şi vântul va avea intensificări, în special în zona înaltă, unde la rafală se vor depăşi viteze de 65...70 km/h. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Vremea 29 octombrie. Prognoza meteo anunță încă o zi de vară