Antena Meniu Search
x

Vremea 31 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi de 27 de grade

Vremea pe 31 octombrie rămâne neobișnuit de caldă pentru acest final de lună, cu temperaturi care ajung la 27 de grade. Prognoza meteo estimează că acest val de aer tropical va persista și la începutul lui noiembrie. În București, miercuri, vor fi 25 de grade ziua.

Vremea pe 31 octombrie rămâne neobișnuit de caldă pentru acest final de lună, cu temperaturi care ajung la 27 de grade. Prognoza meteo estimează că acest val de aer tropical va persista și la începutul lui noiembrie. În București, miercuri, vor fi 25 de grade ziua.

NOAPTEA DE MARȚI SPRE MIERCURI: În vestul, nord-vestul şi centrul ţării vor fi înnorări tempoare şi izolat va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, exceptând a doua parte a nopţii, când pe arii restrânse vor fi nori joşi sau ceaţă, posibil asociată trecător cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile minime se vor situa între 9 şi 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea 31 octombrie în țară

Marți, vremea va fi în continuare caracterizată de valori cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârşitului de octombrie. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile extracarpatice unde dimineaţa, dar mai ales noaptea vor fi nori joşi sau ceaţă, asociate izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în zona Munţilor Banatului.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile maxime prognozate de ANM se vor încadra între 17...18 grade pe litoral şi 27 de grade în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între 8 şi 14 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va creşte.

Harta meteorologilor cu vremea pe 31 octombrie

Prognoza meteo în București pe 31 octombrie

Și în Capitală, vremea va fi caracterizată în continuare de valori mult mai ridicate decât cele normale datei, transmite prognoza meteo. Cerul va fi variabil, cu nori joşi sau ceaţă îndeosebi noaptea, când posibil vor fi asociate cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade. Presiunea atmosferica va creşte.

Cum va fi miercuri la munte

Meteorologii estimează că, și la munte, vremea va fi în continuare caracterizată de valori cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârşitului de octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în zona Munţilor Banatului. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 31 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi de 27 de grade