Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 10 februarie 2022. Temperaturi de primăvară, se vor înregistra maxime de 15 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 10 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 16:22

Cerul va avea înnorări în centrul, nordul și nord-estul țării, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant ninsori în nordul Carpaților Orientali, mixte în Maramureș și sub formă de ploaie și trecător lapoviță în Transilvania. Izolat vor fi depuneri de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în prima parte a nopții, în zona înaltă de munte. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 4 grade. Pe suprafețe restrânse, spre finalul intervalului, va fi ceață.

Cum va fi vremea joi, pe 10 februarie

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei. Cerul va avea unele înnorări la începutul intervalului în nordul și nord-estul teritoriului, însă doar cu totul izolat vor fi posibile precipitații slabe, predominant ninsori la munte și ploi în Maramureș. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h. Temperaturile maximele, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra în general între 8 și 15 grade cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar minimele între -7 grade în depresiunile intramontane și 4...5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Pe suprafețe mici la începutul zilei și local noaptea, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la această dată: temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi senin în mare parte din interval, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața, dar mai ales noaptea vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în masivele nordice, însă doar cu totul izolat, mai ales în cursul zilei vor fi posibile precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, în special a Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h. Pe alocuri se va forma ceață în depresiuni și pe văi, dar și la altitudini foarte mari, unde se va asocia cu depunere de chiciură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 10 februarie 2022. Temperaturi de primăvară, se vor înregistra maxime de 15 grade Celsius