Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 9 februarie 2022. Se încălzește afară, temperaturile maxime ating 13 grade Celsius

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 15:48

În noaptea de marți spre miercuri cerul va avea înnorări, mai accentuate în vest, centru, nord și nord-est unde temporar se vor semnala precipitații slabe. La munte și în Maramureș va ninge, în Transilvania și Moldova, local vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar în Banat și Crișana pe arii în general restrânse vor fi ploi, dar trecător și lapoviță sau nisoare. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va continua să aibă intensificări la munte, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze de peste 70...80 km/h, iar în zona înaltă, la peste 1600 m, va sufla tare cu peste 100 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări pe arii restrânse în sud-vest, nord-est și sud-est. Temperaturile  minime se vor încadra între -7 și 2 grade.

Cum va fi vremea miercuri 9 februarie 2022

Vremea se va încălzi, astfel că temperaturile diurne, în marea lor majoritate vor fi cu mult mai mari decât cele normale și se vor încadra în general între 6 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente în centru, nord și nord-est, precum și la munte. Pe arii restrânse, trecător vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, și sub formă de ploaie și trecător lapoviță în Transilvania și Moldova. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va continua să aibă intensificări pe parcusul zilei la munte, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze de peste 70...80 km/h, iar în zona înaltă, la peste 1600 m, va sufla tare cu peste 100 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, local în est și pe arii restrânse în centru și sud-vest, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 4 grade. Izolat, spre finalul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București 

Pe acelaşi subiect

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.  Spre finalul intervalului vor fi condiții de ceață, transmite ANM.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și local vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. Pe spații mici se mențin condiții de polei sau ghețus. Vântul va avea intensificări, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, cu viteze de peste 70...80 km/h și zăpadă spulberată, iar la altitudini de peste 1600 m, va sufla tare, temporar cu peste 100 km/h, va fi viscol și vizibilitatea scăzută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 9 februarie 2022. Se încălzește afară, temperaturile maxime ating 13 grade Celsius