Antena Meniu Search
x

Vremea 11 martie. Dimineţi geroase în cea mai mare parte a ţării. Minime şi de -15 grade

Vremea va fi extrem de rece pentru această perioadă, geroasă dimineaţa în centrul, nordul şi nord-estul ţării şi pe alocuri în rest, iar noaptea cu precădere în centru şi local în nord. Iată prognoza meteo pentru 11 martie. 

de Redactia Observator

la 10.03.2022, 15:25

La noapte, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în centrul, nordul şi nord-estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -18 grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând sud-vestul şi zona de munte, iar la începutul intervalului şi nord-estul ţării, unde pe suprafeţe mici trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, dar local şi temporar şi în estul şi sud-estul teritoriului.

Vremea 11 martie în ţară 

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa în centrul, nordul şi nord-estul ţării şi pe alocuri în rest, iar noaptea cu precădere în centru şi local în nord. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 şi -3 grade. În sudul, estul şi parţial în centrul ţării, precum şi la munte vor fi înnorări, iar pe arii restrânse, trecător, va ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în prima parte a intervalului în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, îndeosebi în zona înaltă, cu viteze de peste 60...70 km/h, iar local şi în est şi sud-est, cu viteze la rafală în general de 50...55 km/h şi izolat de peste 60 km/h, amplificând senzaţia de frig. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Vremea 11 martie. Dimineţi geroase în cea mai mare parte a ţării. Minime şi de -15 grade

Pe acelaşi subiect

Vremea 11 martie în Capitală 

La noapte, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de -8...-7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea se va menţine deosebit de rece. La începutul intervalului cerul va fi mai mult senin, apoi se va înnora treptat, iar trecător, îndeosebi spre seară şi pe parcursul nopţii, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-5 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Vremea 11 martie. Dimineţi geroase în cea mai mare parte a ţării. Minime şi de -15 grade

Vremea 11 martie la munte

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, iar în restul zonei montane va avea înnorãri şi pe arii restrânse trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare îndeosebi în prima parte a intervalului în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere la atitudini mari, cu viteze de peste 60...70 km/h.

Vremea 11 martie. Dimineţi geroase în cea mai mare parte a ţării. Minime şi de -15 grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 11 martie. Dimineţi geroase în cea mai mare parte a ţării. Minime şi de -15 grade