Meniu
Search
x

Vremea 15 iunie - 12 iulie 2021. Ce se va întâmpla cu temperaturile în luna lui Cuptor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 iunie - 12 iulie 2021. Potrivit specialiștilor, temperaturile medii vor urca peste cele normale.

De Veronica Micu la 15.06.2021, 14:18

Astfel, prognoza pe 4 săptămâni publicată de ANM spune că temperaturile medii vor urca peste cele normale, în ultima decadă a lunii iunie și la începutul lunii iulie.

Prognoza meteo 15 - 21 iunie 2021

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Vremea 21 - 28 iunie 2021

Pe acelaşi subiect

Cu excepția regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării. În jumătatea vestică a țării cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar în rest vor fi apropiate de cele nomale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 28 iunie - 5 iulie 2021

Exceptând regiunile sud-estice, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, mai ales în extremitatea de vest a țării, unde abaterea față de

mediile săptămânale va fi mai accentuată. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 5 - 12 iulie 2021

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea 15 iunie - 12 iulie 2021. Ce se va întâmpla cu temperaturile în luna lui Cuptor