Antena Meniu Search
x

Update Vremea 15 iunie 2021. Temperaturi maxime de 28 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 15 iunie 2021. Vremea se încălzește, dar va rămâne în general instabilă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.06.2021, 14:28

În noaptea de luni spre marți vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi local în nord-est și în zona Carpaților Orientali și pe spații mici îndeosebi în centru, sud și sud-est. Cantitățile de apă vor mai depăși izolat 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de peste 60...70 km/h în zona înaltă a Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

Vremea marți 15 iunie 2021

Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, dar va fi în general instabilă. În jumătatea de est a țării și în zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...50 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade pe litoral și 28 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 10 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București 

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele normale la mijlocul lunii iunie. Cerul va fi temporar noros și, în special în partea a doua a zilei și noaptea, vor fi averse, posibil mai însemnate cantitativ și însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de de 23...24 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va fi instabilă și răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros și, temporar, vor fi averse, în general moderate cantitativ, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale după-amiaza și noaptea (rafale în general de 40...55 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 21 de grade, iar cele minime vor fi de 16 ... 17 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 19 ... 20 de grade.

Vremea pe litoral

Observator

Vremea la munte

Vremea se va încălzi față de intervalul anterior, dar va fi în general instabilă. În Carpații Orientali și Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...50 l/mp. În restul zonei montane, astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici.

Vremea la munte

Observator

sursa: Administrația Națională de Meteorologie (ANM)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 15 iunie 2021. Temperaturi maxime de 28 de grade Celsius