Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul femeii care acuză un poliţist din Ploieşti de viol. Agentul susţine că a fost de comun acord

Apar noi detalii în cazul poliţistului acuzat că ar fi violat o femeie din Ploieşti, după ce aceasta a depus o plângere la secţia unde bărbatul lucrează. Mai mult decât atât, tânăra spune că după incident, când s-a dus să reclame infracţiunea, colegii bărbatului nu ar fi luat-o în seamă. Cu toate acestea, agentul acuzat de viol se apără şi spune că raportul sexual a fost de comun acord. 

de Cristi Georgescu

la 19.04.2024, 08:13

Vezi și

Totul a început în urmă cu o săptămână. Atunci, femeia de 36 de ani a mers la poliţie pentru a depune o reclamaţie împotriva unei persoane care ar fi şantajat-o şi ameninţat-o. Acolo s-a întâlnit cu agentul de 22 de ani care i-a şi înregistrat plângerea. Numai că, după această primă întâlnire a urmat un schimb de mesaje între cei doi, dar şi o altă întrevedere. 

"Potrivit celor spuse de femeie, poliţistul care i-ar fi luat declaraţia de aici de la Secţia 4 Ploieşti ar fi contactat-o a doua zi când i-ar fi spus că ar avea detalii despre caz pe care însă nu i le poate spune la secţie. Aşa se face că femeia a acceptat să se vadă cu omul legii într-o parcare de lângă blocul unde acesta locuieşte, chiar în maşina ei. Doar că atunci când a ajuns acolo, poliţistul ar fi insistat la telefon să urce la el în apartament pentru a primi date cu privire la caz, pentru că ar fi urmărită, iar în parcare riscau să fie văzuți", transmite Cristi Georgescu, corespondent Observator.

Acolo însă, potrivit femeii, poliţistul ar fi supus-o la o serie de agresiuni, fără voia ei. Agentul are o altă variantă.

Gabriel Manuc, Şef IPJ Prahova: Se pare că a întreţinut relaţii sexuale cu consimțământul doamnei care a depus plângerea, după cum susţine poliţistul. ​Poliţistul a şters conversaţiile de pe whatsapp pe care le avea cu această doamnă, folosind la aplicația ştergere mesaje, opțiunea pentru toată lumea. Moment în care doamna a observat şi este posibil ca acest lucru să o fi deranjat. 

Pe acelaşi subiect

Deşi susţine că a fost violată de poliţist, tânăra a reclamat abuzul abia la două zile. 

Gabriel Manuc,Şef IPJ Prahova: Femeia s-a deplasat la sediul 4 Secţiei de Poliţie Ploieşti, sesizând că ar fi fost constrânsă psihic să întreţină relaţii sexuale. Susţinând că doreşte să depună o plângere. Ulterior răzgândindu-se în sediul poliţiei şi părăsind sediul unităţii. 

În tot acest timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, dar şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean au început şi ei o anchetă, pentru a vedea dacă femeia chiar a fost violată de poliţist.

Ginel Preda,Şef adjunct al IPJ Prahova: Noi trebuie să ajungem la o concluzie şi să aflăm ce s-a întâmplat acolo din toate părţile.

Poliţistul de 22 de ani este din judeţul Gorj şi a absolvit Şcoala de Agenți de Poliţie "Vasile Lascăr" de la Câmpina în luna aprilie a anului 2023. În prezent, agentul nu a fost suspendat din funcţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Noi detalii în cazul femeii care acuză un poliţist din Ploieşti de viol. Agentul susţine că a fost de comun acord