Antena Meniu Search
x

Video Cât costă un kg de miel pentru masa de Paște. Trucul prin care putem cumpăra carnea mai ieftin

Pregătirile pentru Paşte sunt cea mai mare grijă a acestei perioade, iar masa festivă este cea mai importantă. Cum din marele ospăţ nu trebuie să lipsească nici preparatele de miel, românii au început căutarea. Însă anul acesta, delicatesele vin la pachet şi cu scumpiri. 

de Redactia Observator

la 01.05.2024, 10:12

Vezi și

În această piaţă din Drobeta Turnu Severin a fost forfotă mare încă de la primele ore ale dimineţii. Cei care nu au apucat să-şi facă cumpărăturile pentru masa de Paşte, nu au mai stat pe gânduri şi s-au înghesuit să aleagă mielul cel mai bun pentru făcut friptura, dar şi alte bunătăţi. Numai că, anul acesta preţul unui kilogram de carne de miel este ceva mai piperat faţă de anul trecut.

Vânzător: Mulţumesc lui bunul Dumnezeu merge foarte bine. Preţul oscilează, 40-45, cred că 45 este ok şi pentru noi crescătorii.

Vânzător: Întreg, jumătăţi, depinde de buzunarul omului. Puţin aşa mai slăbuţ de dimineaţă, sperăm mai bine. Cam slab, în alţi ani era şi aici, dar şi în spate plin. 

Oamenii s-au grăbit să cumpere pentru a nu rămâne fără miel pe masa de Paşte

Pe acelaşi subiect

Comercianţii spun că preţul ar putea fi mai mic în zilele următoare, însă oamenii s-au grăbit să cumpere pentru a nu rămâne fără miel pe masa de Paşte.

Reporter: Aţi luat un miel întreg sau jumătate? Cum vi se par preţurile? 

Client: Întreg. E mai scump, mult mai scump. 

Târgul cu miei pentru Paște din Drobeta Turnu Severin va rămâne deschis până vineri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri economice » Cât costă un kg de miel pentru masa de Paște. Trucul prin care putem cumpăra carnea mai ieftin