Antena Meniu Search
x

Video Mărturisirile femeilor care îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală: "În pauze continua să mă pipăie. Eram îngrozită!"

Marele actor francez Gerard Depardieu a fost arestat preventiv. Două femei îl acuză de agresiuni sexuale: le-ar fi pipăit pe platourile de filmare. Steaua cinematografiei franceze este deja inculpat pentru viol într-un alt dosar, dar neagă toate acuzaţiile. Doar anul trecut, 13 femei l-au reclamat la poliţie. Preşedintele Macron i-a luat apărarea.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 21:43

Vezi și

Gerard Depardieu s-a prezentat dimineață la o secție de poliţie din Paris. Faptele de care e acuzat ar fi avut loc pe platourile de filmare. Doar anul trecut, 13 femei l-au reclamat pentru agresiuni sexuale. Printre ele şi Hélène Darras. 

Mărturiile femeilor

Hélène Darras: Şi-a pus mâna pe şoldurile mele, pe fesele mele, apoi m-a întrebat direct dacă vreau să vin în cabina lui. L-am refuzat, dar asta nu a însemnat nimic pentru el. În pauzele de filmare a continuat să mă pipăie. Eram îngrozită! 

Actriţa spune spune că i-a trebuit un an să îşi facă curaj pentru a-l reclama la Poliţie.  Actriţa Sarah Brooks avea doar 20 de ani când Depardieu ar fi agresat-o sexual în timpul unei şedinţe foto, de faţă cu toată echipa de filmare. 

Pe acelaşi subiect

Sarah Brooks: I-am simţit mâna pe spate, pe sub pantalonii mei scurţi, ca să fiu mai exactă, în zona chiloţillor. I-am respins mâna o dată şi şi-a retras-o. Atunci şi el mi-a răspuns: Credeam că vrei să reuşeşti în cinema. Şi toată lumea a râs din nou, iar eu am plecat plângând. 

Preşedintele i-a luat apărarea

Preşedintele Emmanuel Macron i-a luat apărarea lui Depardieu, pe care îl consideră un mare actor care a făcut Franţa cunoscută în toată lumea.  

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei: Nu îi voi retrage unui artist Legiunea de Onoare pe baza unui reportaj. Există un lucru pe care nu-l voi face niciodată, această vânătoarea de oameni. Detest asta.  

Gerard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru viol şi agresiune sexuală şi în anul 2020. Într-o scrisoare deschisă trimisă presei franceze, spune că nu a abuzat niciodată vreo femeie. 

În 2013, Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă. Actorul a jucat în peste 200 de filme, printre care peliculele devenite clasice, Cyrano de Bergerac sau Ultimul metrou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » Mărturisirile femeilor care îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală: "În pauze continua să mă pipăie. Eram îngrozită!"