Antena Meniu Search
x

Video Cazul femeii care ar fi fost violată de un poliţist din Ploieşti. Victima ar avea conversaţiile dintre ea şi agent, după întâlnirea lor

Acuzaţii grave la poliţia din Ploieşti. O tânără susţine că ar fi fost violată de agentul la care depusese o plângere penală pentru înşelăciune. Mai mult, când s-a dus să reclame infracţiunea, colegii poliţistului nu ar fi luat-o în seamă. 

de Cristi Georgescu

la 18.04.2024, 14:37

Vezi și

Povestea a început în momentul în care femeia de 36 de ani a mers la Secția 4 de Poliție, din Ploiești, să depună o plângere față de un bărbat care ar fi înșelat-o cu o sumă de bani și chiar o amenința.

Violată de cel care ar fi trebuit să o salveze

A fost repartizat cazul unui polițist, care ar fi luat declarația fetei și care, spune aceasta, ar fi chemat-o să îi dea detalii pe caz, însă nu la secția de poliție, pe motiv că ar putea să fie urmărită. Așa a ajuns în fața blocului în care locuiește, unde inițial trebuia să se vadă în mașină. Doar că mai departe femeia povestește că omul legii ar fi invitat-o în apartament, acolo unde ar fi fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale.

A doua zi s-a întors la secția de poliție să le povestească superiorilor cele întâmplate. Deși surse din anchetă spun că superiorii polițiștilor ar fi vrut să îi înregistreze sesizarea, femeia inițial s-ar fi răzgândit, iar mai apoi ar fi mers la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești unde a înaintat plângerea.

Aceleași surse mai spun faptul că au apărut anumite conversații între femeie și polițist în care acestea vorbeau despre întâlnirea lor. Victima mai explică faptul că ar fi mers și la Serviciul de Medicină Legală, pentru expertiză medicală. IPJ Prahova a precizat că în cauză este deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cazul femeii care ar fi fost violată de un poliţist din Ploieşti. Victima ar avea conversaţiile dintre ea şi agent, după întâlnirea lor