Motivul pentru care un actor celebru, vegetarian de 38 de ani, a început să mănânce iar carne
Actorul Martin Freeman a dezvăluit faptul că a renunțat la vegetarianism după 38 de ani. El s-a oprit din a consuma carne încă din adolescență. Acum, actorul preferă să mănânce carne deoarece înlocuitorii sunt prea "procesați".
- Ce vor românii de la România? Fii parte a campaniei Observator. Spune-ne ce vrei TU de la România printr-un video de 30 de secunde
- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Un fost comandant NATO prezice cum se va încheia războiul din Ucraina sub conducerea lui Trump: "Nu e chiar cel mai rău scenariu din lume"
Actorul Sherlock Martin Freeman a devenit vegetarian în 1986 deoarece "nu s-a simțit niciodată confortabil cu ideea de a mânca animale", potrivit Sky News.
Înapoi la mâncare din carne, după 38 de ani
Acum, el are 52 de ani și și-a schimbat radical stilul de viață. El a revenit la mâncarea pe bază de carne înlocuitorii pot fi "foarte, foarte procesați", relatează Mediafax.
Martin Freeman este un actor englez, cunoscut în special pentru rolurile Tim Canterbury din serialul britanic The Office, Dr. Watson în Sherlock și Bilbo Baggins din Hobbitul.
- Un restaurant vegan faimos introduce în meniu carne, ouă şi lactate. Afacerea nu mai avea profit din 2020
- Alimentele alese de tot mai mulţi români în perioada Paştelui. Numărul comenzilor online a crescut cu 25% faţă...
- Predispoziţia de a lăsa o ceafă de porc pentru o salată verde ar fi "scrisă" în ADN. Un nou studiu asociază...
De altfel, anunţul vine în toiul unui val extins de revenire la dieta omnivoră. Mollie Engelhart, chef la un restaurant vegan faimos din Los Angeles, a anunţat că localul va trece printr-un proces de rebranding şi va urma să servească preparate din carne, cu lactate şi ouă, relatează Business Insider.
Restaurantul, care s-a deschis în Echo Park în 2011, iar apoi a lansat filiale în Culver City și Pasadena, a adunat o mulţime de clienți iubitori de mâncare vegană. Dar Los Angeles Times a raportat că meniul reconfigurat va include ingrediente precum carne de vită, bizon, ouă prăjite și alte produse non-vegane, începând din luna viitoare.
"Pentru unii, asta poate părea șocant sau deranjant, dar dacă te uiți la ultimii șapte ani ai vieții mele și cum am trecut la agricultura regenerativă pentru a oferi cea mai înaltă calitate a hranei clienților mei, am început să învăț atât de multe despre sol și natură", a mai spus Engelhart în postarea de pe Instagram.
În interviul pentru LA Times, aceasta a continuat: "Cred că următorul pas înainte este agricultura regenerativă și pentru ca asta să avanseze trebuie să fie în zeitgeist, trebuie să fie în conversațiile noastre de zi cu zi. Este modul meu de a contribui, de a le oferi oamenilor opțiuni". Mollie Engelhart a precizat că afacerea nu mai era profitabilă din 2020.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰