Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care un actor celebru, vegetarian de 38 de ani, a început să mănânce iar carne

Actorul Martin Freeman a dezvăluit faptul că a renunțat la vegetarianism după 38 de ani. El s-a oprit din a consuma carne încă din adolescență. Acum, actorul preferă să mănânce carne deoarece înlocuitorii sunt prea "procesați".

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 15:10

Actorul Sherlock Martin Freeman a devenit vegetarian în 1986 deoarece "nu s-a simțit niciodată confortabil cu ideea de a mânca animale", potrivit Sky News.

Înapoi la mâncare din carne, după 38 de ani

Acum, el are 52 de ani și și-a schimbat radical stilul de viață. El a revenit la mâncarea pe bază de carne înlocuitorii pot fi "foarte, foarte procesați", relatează Mediafax.

Martin Freeman este un actor englez, cunoscut în special pentru rolurile Tim Canterbury din serialul britanic The Office, Dr. Watson în Sherlock și Bilbo Baggins din Hobbitul.

Pe acelaşi subiect

De altfel, anunţul vine în toiul unui val extins de revenire la dieta omnivoră. Mollie Engelhart, chef la un restaurant vegan faimos din Los Angeles, a anunţat că localul va trece printr-un proces de rebranding şi va urma să servească preparate din carne, cu lactate şi ouă, relatează Business Insider.

Restaurantul, care s-a deschis în Echo Park în 2011, iar apoi a lansat filiale în Culver City și Pasadena, a adunat o mulţime de clienți iubitori de mâncare vegană. Dar Los Angeles Times a raportat că meniul reconfigurat va include ingrediente precum carne de vită, bizon, ouă prăjite și alte produse non-vegane, începând din luna viitoare.

"Pentru unii, asta poate părea șocant sau deranjant, dar dacă te uiți la ultimii șapte ani ai vieții mele și cum am trecut la agricultura regenerativă pentru a oferi cea mai înaltă calitate a hranei clienților mei, am început să învăț atât de multe despre sol și natură", a mai spus Engelhart în postarea de pe Instagram.

În interviul pentru LA Times, aceasta a continuat: "Cred că următorul pas înainte este agricultura regenerativă și pentru ca asta să avanseze trebuie să fie în zeitgeist, trebuie să fie în conversațiile noastre de zi cu zi. Este modul meu de a contribui, de a le oferi oamenilor opțiuni". Mollie Engelhart a precizat că afacerea nu mai era profitabilă din 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Mapamond » Motivul pentru care un actor celebru, vegetarian de 38 de ani, a început să mănânce iar carne