Antena Meniu Search
x

Video Adolescent găsit mort, după ce a dispărut în apele Someşului Mic: S-ar fi drogat cu doi prieteni şi, ameţit fiind, a alunecat în apă

Un băiat de 14 ani din Gherla a dispărut, aseară, în apele Someşului Mic. Se furişase aici cu mai mulţi prieteni. S-ar fi drogat şi, ameţit, a alunecat în apă. Căutările au început imediat ce s-a dat alarma. Adolescentul a fost găsit astăzi fără suflare.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.11.2021, 10:30

Vezi și

UPDATE: 09:42: Adolescentul a fost găsit decedat.

Ştire iniţială: Cei trei băieţi din Gherla se aflau pe digul Someşului Mic, în apropiere de casă. Se lăsase întunericul de mai multe ore, şi, nevăzuţi de nimeni, au început să inhaleze o substanţă cu efect psihotrop. Unul dintre ei s-a ameţit bine şi a devenit incoerent. Ar fi încercat să-i lovească pe ceilalţi adolescenţi, după care a alunecat şi a căzut în apă.

În respectiva zonă, malulurile Someşului sunt extrem de abrupte astfel că este suficient doar un pas greşit pentru a ajunge în apa care în această perioadă a anului nu are mai mult de 4-5 grade Celsius.

Locul a fost împânzit de medici şi pompieri

Pe acelaşi subiect

Adolescentul nu a mai putut reveni la mal. Prietenii săi spun că a fost luat de curenţi înainte să-l poată ajuta. În scurt timp, locul a fost împânzit de medici şi pompieri, care au dus cu ei şi o barcă gonflabilă, în încercarea de a-l găsi.

Pompierii au căutat cu barca pe luciul apei timp de câteva ore. iar misiunea nu a fost deloc una uşoară, curenţii sunt foarte puternici, adâncimea destul de mare, iar pe întuneric e ca şi cum ar fi căutat acul în carul cu fân.

Căutările au fost oprite după miezul nopţii. Vor fi reluate în această dimineaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Adolescent găsit mort, după ce a dispărut în apele Someşului Mic: S-ar fi drogat cu doi prieteni şi, ameţit fiind, a alunecat în apă